masthead photo prestige 01 l

nov 23, 2018

‘PSV Fan-Plein’ winnende idee Kinder Innovatie Raad

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

       

Tijdens de finale van de Kinder Innovatie Raad in de Frits Philips Lounge van het Philips Stadion is het idee voor een ‘PSV Fan-Plein’ van Tigo en Rens gekozen tot winnaar. Het was een van de vijf ideeën die werden gepresenteerd aan een jury bestaande uit Hans de Jong (President Philips Nederland), Toon Gerbrands (voorzitter PSV), Aletha Leidelmeier (FOX Sports), en de PSV-spelers Jorrit Hendrix en Armando Obispo. 

 

De Kinder Innovatie Raad is opgericht door Philips en PSV tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari van dit jaar. De Raad bestaat uit dertien jonge PSV-fans tussen de 10 en 14 jaar die, samen met Philips en PSV, innovatieve ideeën ontwikkelen voor het Philips Stadion van de toekomst.

Alt-text image

Tigo en Rens, winnaars van de Kinder Innovatie Raad, met PSV-spelers Armando Obispo en Jorrit Hendrix (FOTO: PhotoPrestige)

Unieke denkwijze combineren met specifieke kennis

Het idee van Tigo en Rens, en die van de andere jonge PSV-fans, wordt de komende maanden op haalbaarheid onderzocht. Philips en PSV streven ernaar om in 2019 de eerste ideeën ook daadwerkelijk te implementeren. 

De Kinder Innovatie Raad heeft op een creatieve manier nagedacht over het stadion van de toekomst. Door hun unieke denkwijze te combineren met onze specifieke kennis verwachten we dat er innovaties ontstaan die de beleving van het stadion voor alle gebruikers verder verbeterd.

Hans de Jong

President Philips Nederland

Hans de Jong (President Philips Nederland): “De Kinder Innovatie Raad heeft op een creatieve manier nagedacht over het stadion van de toekomst. Door hun unieke denkwijze te combineren met onze specifieke kennis verwachten we dat er innovaties ontstaan die de beleving van het stadion voor alle gebruikers verder verbeterd.”

 

Toon Gerbrands (Algemeen directeur PSV): “In het Philips Stadion zijn we continue bezig met het verder verbeteren van de stadionbeleving. Om alle gebruikers nu en in de toekomst te blijven verassen met een innovatieve omgeving zijn we de nieuwe generatie nauwer gaan betrekken. Zo zorgen we ervoor dat het Philips Stadion het beste stadion blijft voor live voetbal en entertainment.”

Video thumbnail image

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.