Nieuwscentrum
masthead street lighting smart iot l

mei 16, 2018

Philips Lighting heet nu Signify

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

     

De jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Philips Lighting heeft gisteren haar goedkeuring verleend aan de naamsverandering van Philips Lighting naar Signify. Signify (Euronext: LIGHT) zal het Philips-merk blijven gebruiken voor zijn producten op grond van de bestaande licentieovereenkomst met Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA), een wereldwijde marktleider op het gebied van gezondheidstechnologie. Signify verwacht dat de naamsverandering in begin 2019 zal zijn doorgevoerd in alle landen waar de onderneming actief is. 

Wij willen Signify van harte feliciteren met deze belangrijke stap in hun succesvolle transformatieproces. En we zijn natuurlijk trots dat het vertrouwde Philips-merk de constante factor blijft in alle verlichtingsproducten van Signify.

Frans van Houten

CEO van Koninklijke Philips N.V.

Na het strategische besluit van Philips om de organisatie op te splitsen in twee gerichte, op maat gesneden ondernemingen, werd Philips Lighting in 2016 als zelfstandige onderneming genoteerd aan Euronext Amsterdam. De onderneming is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van verlichtingsoplossingen, met innovaties voor zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt. Het hoofdkantoor van Signify is gevestigd in Nederland. De onderneming is actief in ruim 70 landen, heeft wereldwijd 32.000 medewerkers in dienst, en realiseerde in 2017 een omzet van 7 miljard euro.

 

Zie het persbericht van Signify voor meer informatie. 

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Steve Klink

Steve Klink

Philips Global Press Office

Tel: +31 6 10888824

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.