Home

Rijnstate en Philips zetten extra stap in samenwerking om corona-patiënten die zorg nodig hebben te volgen

 

EDE | 6 mei 2020 | News

 

Rijnstate en Philips bouwen sinds 2018 gezamenlijk aan de kliniek van de toekomst. De volgende stap is een samenwerking met DrieGasthuizenGroep en Onze Huisartsen in de regio Arnhem om de zorg voor patiënten te verbeteren. Door een combinatie van metingen met draagbare sensoren en vragenlijsten kunnen corona-patiënten op afstand worden gevolgd. Met behulp van deze geïntegreerde oplossing van software en hardware kan Rijnstate beter samenwerken met deze zorgorganisaties in de regio.

U las zojuist de introductie van één van onze artikelen op philips.nl Druk op de knop hieronder om het volledige artikel  kosteloos te lezen in het nieuwscentrum van Philips.

Lees meer over Philips VitalHealth QuestManager

QuestManager is een oplossing voor het uitvoeren van diagnose-, kwaliteits- en effectmetingen binnen de zorg. De patiënt kan thuis of op locatie via internet één of meerdere vragenlijst(en) invullen die zijn toegewezen door de zorgverlener. Dit geeft de zorgverlener direct informatie over o.a. de status, voortgang van een behandeling en zorgervaring van de patiënt. Deze informatie levert ook input op voor (wetenschappelijk) onderzoek, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit.
Lees meer op:  www.philips.nl/questmanager
Meer weten? Heeft u vragen of opmerkingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Over Philips Vitalhealth logo

Over Philips Vitalhealth

Philips VitalHealth, onderdeel van het population health portfolio van Koninklijke Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), is een leider in uitkomsten meten, zorgcoördinatie en patient engagement, gebaseerd op het Philips VitalHealth Platform.