Museum

Gratis entree voor kinderen tot en met 18 jaar    


Op 30 en 31 januari hebben leerkrachten van het basis- en voortgezet onderwijs een stakingsdag gepland. Het Philips Museum biedt daarom gratis toegang voor alle kinderen tot en met 18 jaar.   

 

In het museum zijn er verschillende activiteiten te doen. Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen met een speciale UV-zaklamp op zoek gaan naar aanwijzingen die verborgen zijn in het museum: de Lampjes Speurtocht

 

Kinderen vanaf 8 jaar oud kunnen een iPad huren om mee te doen aan de uitdagende challenges van Mission Eureka. En natuurlijk mag je het museum ook gewoon vrij verkennen. 

 

Het museum is open tussen 11:00 en 17:00 uur. We wensen alle ouders en kinderen die langskomen een fijne dag en een leuke beleving in het museum. 

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten (SBHP)

Oude Philips-producten, foto’s, brieven en documenten kun je doneren aan ons museum. Kleine voorwerpen kun je afgeven aan de balie. Je kunt ook terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten via www.philips-historische-producten.nl of mail naar info@sbhp.nl.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


+31 (0)40 235 90 30

bereikbaar ma - za 9:00 tot 17:30


info-museum@philips.com

bereikbaar ma - vr 9:00 tot 17:30

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.