Nieuwscentrum

sep 04, 2020

Geniet thuis van maar liefst 12 verschillende koffievariaties met de nieuwe Philips 5400 Series espressomachine


In een handomdraai zelf te bereiden, met verse koffiebonen, het LatteGo-melksysteem en helemaal afgestemd op persoonlijke smaak

  • LatteGo-melksysteem: zijdezacht en glad melkschuim en makkelijk schoon te maken
  • 12 verschillende koffievariaties: van espresso, lungo en cappuccino tot flat white

EindhovenRoyal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) presenteert vandaag zijn nieuwe volautomatische espressomachine: de 5400 Series met LatteGo-melksysteem. De machine maakt een veelvoud aan heerlijke koffievariaties, biedt een optimale gebruikerservaring en het LatteGo-melksysteem kan gemakkelijk worden gereinigd, in slechts 15 seconden [1].

 

Met de Philips 5400 Series LatteGo kun je gemakkelijk 12 koffievariaties met verse bonen maken, die je ook nog eens helemaal kunt afstemmen op je persoonlijke koffievoorkeuren. Van een krachtige espresso, een schuimende cappuccino tot een flat white, voor elk moment is er een koffiesoort. Maak thuis verse koffie zoals je die buitenshuis wel eens drink. Super makkelijk, zonder dat je een complexe machine hoeft te gebruiken.  

De Philips 5400 Series LatteGo past goed in de keuken van nu. Je kunt elk kopje koffie afstemmen op ieders persoonlijke voorkeuren, dit maakt het gemakkelijker voor mensen om thuis te genieten van een goede kop koffie.

Jessica Tolboom

Professioneel barista, baristatrainer en koffie expert

“Als het op koffie aankomt heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren. De perfecte koffie is voor iedereen anders” aldus Jessica Tolboom, professioneel barista, baristatrainer en koffie expert. “De Philips 5400 Series LatteGo past goed in de keuken van nu. Je kunt elk kopje koffie afstemmen op ieders persoonlijke voorkeuren, dit maakt het gemakkelijker voor mensen om thuis te genieten van een goede kop koffie. De profielen zijn daarbij een uitkomst om je favoriete drank op te kunnen slaan. Het LatteGo-melksysteem is makkelijk schoon te maken en je klikt hem eenvoudig weer terug. Ook fijn dat hij (bijna) de hele inhoud melk gebruikt”. 

Een verscheidenheid aan koffievariaties, aangepast aan jouw unieke smaken en voorkeuren

De Philips 5400 Series biedt maar liefst 12 heerlijke verse bonen koffievariaties om uit te kiezen. Je kunt bovendien vier gebruikersprofielen aanmaken, om zo eenvoudig je persoonlijk voorkeuren op te slaan. Denk daarbij aan de sterkte en temperatuur van de koffie, maar ook de hoeveelheid koffie of melk kun je personaliseren, zodat je elke keer in een handomdraai jouw favoriete koffie zet. Ondertussen kun je met de extra shot-functie de koffie versterken en meer smaak toevoegen.

Kwaliteitskoffie met het perfecte schuim en een heerlijk aroma

Het LatteGo-melksysteem vult je koffie aan met een lekkere, zijdezachte schuimlaag. Het mengt melk en lucht op hoge snelheid in de schuimkamer en voegt vervolgens een romige laag melkschuim toe aan je kopje, op precies de juiste temperatuur en zonder te knoeien. De duurzame, 100% zuivere keramische molens malen verse koffiebonen van ultrafijn tot grof en zorgen voor de beste koffiebeleving, terwijl het Aroma-extractiesysteem een perfect evenwicht creëert tussen de zettemperatuur en de aroma-extractie. De watertemperatuur wordt hierbij tussen de 90 en 98 °C gehouden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt gereguleerd.

Optimaal gebruiksgemak

Het geavanceerde full colour display van de Philips 5400 Series is ontworpen voor moeiteloos gebruik, zodat je jouw koffie gemakkelijk kunt selecteren en aanpassen. Het LatteGo-melksysteem is bovendien eenvoudig te reinigen, in slechts 15 seconden. Met enkel twee onderdelen en zonder verborgen slangen kun je het LatteGo-melksysteem gemakkelijk afspoelen onder de kraan of in de vaatwasser plaatsen. Het unieke AquaClean filter zorgt ervoor dat je tot 5000 kopjes koffie kunt zetten zonder dat je hoeft te ontkalken, terwijl het interne mechanisme dankzij de uitneembare Brew Group grondig kan worden gereinigd.

 

[1] Gebaseerd op consumenten testen in Duitsland voor volautomatische espressomachines (2018)

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 81.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2019 een omzet van 19,5 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Media assets

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2020/20200904-geniet-thuis-van-maar-liefst-12-verschillende-koffievariaties-met-de-nieuwe-philips-5400-series-espressomachine.html Link gekopieerd

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.