Nieuwscentrum
masthead Incooling winnaar Gerard en Anton award 2019 l

sep 12, 2019

SENSEO Viva Café’s goed op hun plek bij winnaars Gerard & Anton Awards 2019

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

Om de winnaars van de Gerard & Anton Awards 2019 te feliciteren, maar vooral ook te inspireren, kregen zij van Philips allemaal een SENSEO Viva Café cadeau. De Gerard & Anton Awards worden jaarlijks uitgereikt aan 10 veelbelovende startups uit de Brainport regio. Inmiddels staan de koffiemakers volop te draaien op de kantoren van de winnende startups.

 

SENSEO werd in 2001 geïntroduceerd door Philips en Jacobs Douwe Egberts en is sindsdien niet meer weg te denken uit de Nederlandse keuken. Het is één van Philips bekendste voorbeelden van hoe innovatie, co-creatie en ondernemerschap tot een groot commercieel succes kunnen leiden.

Senseo Viva Cafe bij Incooling. winnaar Gerard en Anton award 2019

Ook bij Incooling, dat een nieuwe methode ontwikkelde waarbij chips inwendig gekoeld worden, doet de SENSEO Viva Café inmiddels trouwe dienst

Brainport-DNA

“Philips begon meer dan honderd jaar geleden ook als een soort van startup”, aldus Hans de Jong, President Philips Nederland. “Gerard was een werktuigbouwkundige die met geld van zijn vader een fabriekje begon. Alleen kreeg hij zijn spullen niet verkocht, waarop vader tegen Anton zei: Jij moet je broer maar eens gaan helpen. Deze mannen hadden iets in zich, waardoor ze het fundament legden voor het Philips van nu.”

SALDTech winnaar Gerard en Anton award 2019

SALDtech ontwikkelt machines voor de productie van flexibele displays en ontving een Gerard & Anton Award voor hun onderneming

Het past in het Brainport-DNA dat de ervaren bedrijven startups helpen. Op deze manier proberen we innovatie en ondernemerschap in de regio verder te stimuleren.

Hans de Jong

President Philips Nederland

“Startups zijn noodzakelijk om het succes te kunnen continueren. Daarom is het belangrijk dat er ook nieuwe bedrijven blijven ontstaan. Het past in het Brainport-DNA dat de ervaren bedrijven ze daarbij helpen. Op deze manier proberen we innovatie en ondernemerschap in de regio verder te stimuleren”, aldus Hans.

Incooling winnaar Gerard en Anton award 2019

De awards zijn een initiatief van Innovation Origins samen met de High Tech Campus Eindhoven en worden gesteund door de Gemeente Eindhoven, EY, Brainport Development, Octrooibureau V.O. en Philips. 

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2019/20190912-senseo-viva-cafes-goed-op-hun-plek-bij-winnaars-gerard-en-anton-awards-2019.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Tommie Dijstelbloem

Tommie Dijstelbloem

Woordvoerder Philips Benelux

Tel: +31 6 19 28 83 20

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.