Nieuwscentrum
masthead desire k lifestyle ba 4000 landscape  air purifier project mars 2020 gl en l

sep 02, 2020

Philips onthult belangrijke updates over nieuwe huishoudelijke apparaten

Gemiddelde leestijd: 4-6 minuten

Consumenten brengen meer tijd thuis door en zoeken daarom naar manieren om hun dagelijkse taken efficiënter en effectiever uit te voeren. Als reactie hierop heeft Philips vandaag een reeks nieuwe huishoudelijke apparaten aangekondigd – samen met de aankondigingen vanuit het bedrijf voor het consumer health portfolio die samenvallen met IFA 2020 - om het leven thuis beter, slimmer en gezonder te maken. 

Onze nieuwe consumentenoplossingen zullen onze activiteiten op het gebied van huishoudelijke apparaten blijven versterken en ons leiderschap in de wereldwijde huishoudelijke apparaten sector verder uitbreiden.

Bernd Laudahn

Head of Business, Strategy and Innovation Philips Domestic Appliances

"We weten dat consumenten niet alleen hoogwaardige producten willen, maar ook technologie voor thuisgebruik die hen helpt om sneller meer te bereiken", aldus Bernd Laudahn, Head of Business, Strategy and Innovation Philips Domestic Appliances. "Van Artificial Intelligence en ingebouwde sensoren tot verbeterde ontwerpen, deze nieuwe producten zijn uitgerust met de nieuwste Philips-technologie om consumenten te helpen hun huis en familie gezond en gelukkig te houden. Onze nieuwe consumentenoplossingen zullen onze activiteiten op het gebied van huishoudelijke apparaten blijven versterken en ons leiderschap in de wereldwijde huishoudelijke apparaten sector verder uitbreiden.

Overzicht van nieuwe producten:

Klik hier voor meer informatie over onderstaande producten op de Philips IFA 2020-landingspagina.

 

Nu verkrijgbaar in de Benelux: 

 

Philips Espresso 5400 Series LatteGo 

Zonder koffiemeetings in de ochtend en pauzes rond de koffieautomaat op het werk is er een toenemende behoefte aan goede koffiezetapparaten voor thuis, omdat consumenten meer tijd thuis doorbrengen. Maak met de nieuwe volautomatische espressomachine Philips 5400 Series LatteGo thuis verse koffie zoals je die buitenshuis wel eens drinkt. Met één druk op de knop maak je tot wel 12 verschillende koffievariaties via de nieuwe gebruikersinterface. De machine is ontworpen met duurzame, keramische molens en is voorzien van het eenvoudig te reinigen LatteGo-melksysteem en het Aroma-extractiesysteem. 

 

Philips luchtreiniger Series 4000i

De Philips luchtreiniger Series 4000i is voorzien van een 3-laags filter dat op effectieve wijze 99,97% van zelfs ultrafijne deeltjes verwijdert, waaronder verontreinigende stoffen, PM 2.5, allergenen, bacteriën, virussen, gassen en geuren . De LED-displays geven de luchtkwaliteit in real-time weer en gebruikers kunnen hun apparaat volgen, bewaken en controleren via de Clean Home+ app. Deze maand is ook de nieuwe serie 2000 gelanceerd tegen een lagere prijs om het nieuwe luchtreinigingsassortiment van het bedrijf compleet te maken.

 

Vanaf 2021 verkrijgbaar in de Benelux: 

 

Philips PerfectCare 9000 Series stoomgenerator

De PerfectCare 9000 Series wordt geleverd met 's werelds eerste stofdetectietechnologie in strijkijzers, genaamd ActiveSense. Met behulp van een ingebouwde camera en Artificial Intelligence kan het strijkijzer detecteren welke materialen worden gestreken en past automatisch de ideale temperatuur en hoeveelheid stoom aan, waardoor het strijken moeiteloos en met uitstekende resultaten verloopt. 

 

Philips Essential Airfryers

Vandaag de dag hebben consumenten een toegenomen verlangen naar gezonde kookalternatieven om het welzijn van hun gezin te ondersteunen. Na de introductie van de Philips Airfryer XXL met Smart Sensing-technologie eerder dit jaar, levert de nieuwe Essential lijn de gepatenteerde Rapid Air technologie van Philips voor het bereiden van gerechten met 90% minder vet - en dat tegen een toegankelijkere prijs. De Essential-reeks omvat een Compact-, XL- en een Connected-versie – en ze kunnen allemaal worden gebruikt met de NutriU-app om toegang te krijgen tot gezonde recepten en handige kooktips. De Philips Airfyer XXL met Smart Sensing-technologie werd in 2020 gelanceerd en was de eerste Airfryer die met Artificial Intelligence was uitgerust. De slimme sensor bewaakt de binnentemperatuur en de hoeveelheid voedsel en past de kooktijd en temperatuur automatisch aan tijdens het koken. 

 

Philips steelstofzuiger Series 8000 Aqua

Nu consumenten zich meer bewust zijn van het belang van hygiëne thuis – vooral nu er meer mensen voor langere tijd in huis zijn – zijn de Philips steelstofzuigers Series 8000 Aqua die kunnen stofzuigen en dweilen in één beweging vanaf volgend jaar voorzien van nieuwe antibacteriële microvezel-reinigingsdoekjes met een Always Clean-coating om de doek na gebruik te beschermen tegen de groei van bacteriën. Consumenten kunnen ook schoonmaakmiddelen in het waterreservoir toevoegen om tot 99% van de bacteriën te verwijderen bij het dweilen - waardoor het eenvoudig is om alles tegelijkertijd te reinigen, te dweilen en te stofzuigen. 

 

[1] Van de lucht die door het filter gaat, getest op het filtermedium voor 1 doorlaatbaarheid bij 5,33cm/s luchtstroom, door een extern laboratorium.

Deel op social media

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2020/20200902-philips-onthult-belangrijke-updates-over-nieuwe-huishoudelijke-apparaten.html Link gekopieerd

Onderwerpen

Contact

Ine Marije Buisman

Ine Marije Buisman      

PR Lead Personal Health Western-Europe

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.