aug 22, 2019

Philips introduceert HeartStart Intrepid met IntelliSpace Connect in Europa en diverse andere markten wereldwijd


Door een verbeterde communicatie en de mogelijkheden om gegevens naadloos met elkaar te delen, wordt de klinische en operationele efficiëntie bij de evaluatie van de patiënt tijdens een spoedeisende medische situatie vergroot

Philips introduceert de HeartStart Intrepid-monitor/defibrillator met IntelliSpace Connect. Deze oplossing is ontwikkeld om klinische en operationele efficiëntie te bieden in elke fase van de spoedeisende hulp, en biedt zorgverleners de mogelijkheid om patiënten zowel binnen als buiten het ziekenhuis te evalueren en te behandelen tijdens medische noodsituaties. De Philips HeartStart Intrepid-monitor/defibrillator kreeg de CE-markering en is beschikbaar voor verkoop in Europa en een diverse andere markten in Azië en Afrika [1].

 

“Dankzij verschillende mogelijkheden in monitoring en beslissingsondersteunende hulpmiddelen, kunnen patiënten in levensbedreigende situaties snel geëvalueerd en behandeld worden. Een betere verbinding tussen zorginstellingen helpt om de communicatie te stroomlijnen en de klinische workflow voor zorgverleners te verbeteren, waardoor zij patiënten betere zorg kunnen bieden.” zegt Bente de Lat, Connected Care Developer bij Philips.

Dankzij verschillende mogelijkheden in monitoring en beslissingsondersteunende hulpmiddelen, kunnen patiënten in levensbedreigende situaties snel geëvalueerd en behandeld worden. Een betere verbinding tussen zorginstellingen helpt om de communicatie te stroomlijnen en de klinische workflow voor zorgverleners te verbeteren, waardoor zij patiënten betere zorg kunnen bieden.

Bente de Lat

Connected Care Developer bij Philips

De HeartStart Intrepid-monitor/defibrillator kan in verschillende spoedeisende situaties in het ziekenhuis worden gebruikt, zodat zorgverleners de patiënt en situatie kunnen beoordelen en de juiste behandeling kunnen geven, zoals defibrillatie als een patiënt een plotselinge hartstilstand heeft. De cloud-based IntelliSpace Connect-oplossing die de gegevens van patiënten beheert, is cruciaal voor het creëren van gecoördineerde zorg tijdens het traject van de patiënt. IntelliSpace Connect ondersteunt de integratie van gegevens over de noodsituatie naar een elektronische patiëntzorgrapportage (ePCR) en elektronische medische dossiers (EMR/EHR). Informatie nauwkeurig registreren maakt de facturatie eenvoudiger terwijl gegevens veilig opslaan ervoor zorgt dat de evaluatie van de situatie na de gebeurtenis de initiatieven voor kwaliteitsverbetering stimuleert. 

 

De Philips HeartStart Intrepid is licht, draagbaar en robuust en kan zowel het gebruik door de ambulancezorg als de fysieke eisen van de spoedeisende hulp verdragen, evenals transport binnen het ziekenhuis. Het biedt een uitgebreid overzicht van vitale parameters en verschillende diagnostische metingen om triage te versnellen en clinici te helpen bij het bepalen van de beste zorg.

 

Om te helpen bij reanimatie, biedt de Intrepid ook de QCPR-oplossing die geïntegreerde reanimatiefeedback geeft en begeleiding biedt voor zowel compressies als ventilaties. Daarnaast introduceert Philips met de HeartStart Intrepid Traumatic Brain Injury (TBI) Advisory, een unieke functie die de vitale tekens van de patiënt beoordeelt om zo een visuele begeleiding aan te bieden die ernstige complicaties kan voorkomen bij patiënten met vermoedelijke TBI.

 

Toegang tot IntelliSpace Connect is mogelijk via een browser waardoor gespecialiseerde hardware- en software-upgrades overbodig zijn. Aangedreven door Philips HealthSuite, een veilig en betrouwbaar cloud-platform, biedt IntelliSpace Connect een eenvoudige, kosteneffectieve optie voor ziekenhuizen via een Software-as-a-Service-model [2].

 

Ga naar www.philips.com/intrepid voor informatie over hoe deze oplossing de klinische workflow kan verbeteren, het bijhouden van records kan vereenvoudigen en de patiëntenzorg kan verbeteren, terwijl ook de communicatie en samenwerking wordt gestroomlijnd.

 

[1] De HeartStart Intrepid met IntelliSpace Connect is niet beschikbaar voor verkoop in Noord-Amerika.

[2] Niet alle functies zijn beschikbaar in alle regio’s.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Met wereldwijd circa 78.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2018 een omzet van 18,1 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.nl/nieuwscentrum

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Pieter de Meer

Pieter de Meer

PR & Communications Manager Health Systems Benelux

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Media assets

Deel op social media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.