Nieuwscentrum

Wereldrecord langstlopende sponsorship vereeuwigd met plaquette bij Philips Stadion

apr 08, 2024 | 1 minuut leestijd

Voor de hoofdingang van het Philips Stadion is afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de wedstrijd tussen PSV en AZ, een bijzondere plaquette onthuld. Deze plaquette markeert een uniek moment in de sportgeschiedenis: het langstlopende sponsorship tussen Philips en PSV, een wereldrecord dat officieel werd erkend door het Guinness Book of Records in september vorig jaar.

Plaquette Philips Stadion

De plaquette is een tastbare herinnering aan de lange verbintenis tussen het gezondheidstechnologiebedrijf Philips en de Eindhovense voetbalclub PSV. De voetbalclub werd in 1913 opgericht door Philips en nog steeds is Philips als partner nauw betrokken met diverse sportieve en maatschappelijke initiatieven.

Sylvia van Es, president van Philips Nederland, en Marcel Brands, namens PSV, onthulden zaterdag samen de plaquette. De tegel krijgt een prominente plek vlak voor de hoofdingang van het Philips Stadion. Het dient als een constante herinnering voor iedereen die het stadion betreedt aan het wereldrecord en de speciale band tussen Philips en PSV.

“Deze plaquette is niet alleen een eerbetoon aan onze bijzondere gezamenlijke geschiedenis, maar ook een inspiratie voor de toekomst. Het symboliseert onze ambitie om blijvend mooie dingen te doen, in de lijn van innovatie en maatschappelijke betrokkenheid zoals we dat al 110 jaar doen”, zegt Sylvia van Es.
 

Plaquette

Contactpersoon

Tommie Dijstelbloem-Woordvoerder Philips Benelux-
Tommie Dijstelbloem
Woordvoerder Philips Benelux
Contact informatie Contact informatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Deel dit artikel met je netwerk

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/articles/2024/wereldrecord-langstlopende-sponsorship-vereeuwigd-met-plaquette-bij-philips-stadion.html Link gekopieerd

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.