NL
EN
Museum
Kom naar HealthLab in het Philips Museum

Kom naar HealthLab in het Philips Museum


In het weekend van 16 en 17 maart staat het Philips Museum in het teken van gezondheid. Dit jaar in samenwerking met de Hartstichting. Wat weet jij over je hart? Kom dansen op het ritme van je hartslag, doe de Heartquiz of leer reanimeren!

Wat is HealthLab?

Kinderen en volwassenen leren tijdens HealthLab in het Philips Museum in Eindhoven spelenderwijs over hun hart en gezonde levensstijl. Kinderen mogen een laboratoriumjas aantrekken en voeren allerlei proefjes en testjes uit. Ook volwassenen doen mee. Op verschillende manieren verzamel je gegevens over het lichaam en verwerk je deze data op een ‘fit-card’.

Zoek uit hoe een menselijk lichaam in elkaar zit, leer het verschil tussen een MRI of röntgen scan of welk effect bepaalde activiteiten hebben op je hart.

Wat is er te doen tijdens HealthLab?

Stap in de boeiende wereld van reanimatie met behulp van augmented reality, of ga de uitdaging aan met een echte reanimatiepop. Virtueel of tastbaar, leer de kunst van reanimeren.

Energie over? Kom dan dansen op het ritme van je hart in onze silent disco! Voor het eerst in het museum! Ontdek of je liever naar muziek luistert waar je hart sneller van gaat kloppen of muziek waar je juist rustig van wordt.

Vergeet niet langs te komen in ons museumcafé, waar je niet alleen kunt genieten van een heerlijke gezonde smoothie, maar ook kunt raden welke ingrediënten zijn gebruikt en of deze goed zijn voor je hart.

Deelname aan de activiteiten van HealthLab is gratis, je hebt enkel een regulier entreeticket nodig.

HealthLab is een initiatief van het Philips Museum en wordt mede mogelijk gemaakt door Hartstichting, Philips en Brainport Bereikbaar.

Volg ons op social media:
Instagram, Facebook en LinkedIn.

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP)

Voor het afgeven van oude Philips-producten kun je terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP) via www.philips-historische-producten.nl of mail naar sbhp@kpnmail.nl.
Historische foto’s, brieven, documenten en brochures van Philips kun je doneren aan ons museum.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


Algemeen receptie Philips Museum:
+31 (0)40 235 90 30
info-museum@philips.com


Boekingen en Sales:
+31 (0)6 – 29 12 30 86
boekingen-museum@philips.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.