NL
EN
Museum

Welkom, Majesteit!


Koningsdag 2021

     

Op 27 april komen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima met hun dochters naar Eindhoven voor Koningsdag. Ze zullen vanaf de High Tech Campus een virtueel programma volgen. Het Philips Museum mag daar natuurlijk niet in ontbreken. Daarom, onze ‘oranje’ activiteiten op een rij.

 

Gevelexpositie

 

Vanaf 14 april geven wij met een ‘gevelexpositie’ een inkijkje in de bijzondere band tussen het koninklijke huis en ‘Royal’ Philips. Iedereen die langs het museum loopt, kan de exclusieve A0-foto’s vanaf de buitenkant van het museum zien.

 

Virtuele rondleiding – Koningsdag

Als onderdeel van het virtuele programma voor het Koninklijk gezin geeft conservator Sergio Derks om 15.00 uur een virtuele rondleiding door het Philips Museum. De rondleiding is te volgen via www.koningsdageindhoven.nl. Op deze pagina is trouwens ook de rest van het digitale programma van Koningsdag te vinden.

Achtergrondartikel

Als je meer wilt weten over de sterke band tussen Philips en de koninklijke familie, dan kun je ook ons verhaal lezen. 

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten (SBHP)

Oude Philips-producten, foto’s, brieven en documenten kun je doneren aan ons museum. Kleine voorwerpen kun je afgeven aan de balie. Je kunt ook terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten via www.philips-historische-producten.nl of mail naar info@sbhp.nl.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


+31 (0)40 235 90 30

bereikbaar ma - za 9:00 tot 17:30


info-museum@philips.com

bereikbaar ma - vr 9:00 tot 17:30

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.