Nieuws en updates > Tools en hulpmiddelen om uw patiënten te ondersteunen

Tools en hulpmiddelen om uw patiënten te ondersteunen

12 april 2023

Hoewel we door blijven gaan met het herstelproces, willen we dat u op de hoogte bent van de nieuwste updates en goed uitgerust bent met tools en hulpmiddelen om uw patiënten te ondersteunen. 

Beschikbare hulpmiddelen om uw patiënten te ondersteunen bij het gebruik van hun vervangende apparaten

Pictogram op tablet klikken

Uw patiënten helpen hun vervangende apparaat te gebruiken

 

Zodra uw patiënt het vervangende apparaat heeft ontvangen, willen we er zeker van zijn dat hij of zij de instructies heeft die hij of zij nodig heeft om het apparaat te gebruiken. Hier vindt u onze selectie beschikbare bronnen voor vervangende CPAP- en BiPAP-apparaten

Aanvullende informatie voor thuiszorgleveranciers (HCP's) en clinici

Pictogram informatie

Als uw patiënt een DreamStation 2 als vervangend apparaat heeft ontvangen

 

Onze e-learningcursus bevat nuttige materialen om vertrouwd te raken met deze oplossing

Pictogram checklist

Blijf op de hoogte van de nieuwste testupdates

 

Op basis van de uitgebreide tests en analyses die we de afgelopen 18 maanden hebben uitgevoerd in samenwerking met vijf onafhankelijke gecertificeerde laboratoria, evenals deskundigen en artsen van derden, hebben we nu een complete set resultaten** voor de DreamStation-apparaten van de eerste generatie. Hier vindt u de meest actuele testresultaten.

Pictogram van takenlijst

De stappen begrijpen die we ondernemen om de veiligheid van uw vervangende CPAP- of BiPAP-apparaten te waarborgen

 

We begrijpen dat patiënten zich zorgen kunnen maken over de veiligheid van hun apparaten, dus we hebben de stappen geschetst die we nemen om ervoor te zorgen dat hun vervangend DreamStation-apparaat van de eerste generatie veilig kan worden gebruikt. Hier vindt u de volledige lijst met details, inclusief een zelfstudievideo.

** Philips Respironics heeft de gegevens en analyses verstrekt aan de FDA en andere bevoegde autoriteiten. De FDA overweegt nog steeds de gegevens en analyses die Philips Respironics heeft verstrekt en kan tot andere conclusies komen. Zorgverleners, patiënten en andere belanghebbenden dienen de volledige update, inclusief informatie over de beperkingen van de tests, te gebruiken voor een geïnformeerde besluitvorming en mogen niet alleen vertrouwen op het hier gepresenteerde overzicht. De richtlijnen van Philips Respironics voor zorgverleners en patiënten blijven ongewijzigd. Philips Respironics zal doorgaan met het herstelprogramma.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.