NL
EN
Museum
Gratis toegang tijdens High Tech Ontdekkingsroute

Gratis toegang tijdens High
Tech Ontdekkingsroute


Gratis entree: 8 juni in het Philips Museum!


Neem een kijkje in de high tech-keuken van onze regio! Ook in het Philips Museum kunnen bezoekers die dag gratis een bezoek komen brengen. Speciaal voor deze gelegenheid zijn op 8 juni ook studenten van de TU/e aanwezig, die tevens zijn betrokken bij de totstandkoming van onze nieuwste expositie brAInpower.


De TU/e-studenten zullen hun eigen interactieve AI-projecten en demo’s toelichten. Een unieke kans om van alles te weten te komen over de interactieve toepassingen van AI. Maak bijvoorbeeld kennis met een robotdier, een ‘Fido’. Of ervaar real-time, speelse visualisaties van je eigen bewegingen. Ook kun je herinneringen ophalen met behulp van objecten en AI gegenereerde vragen.
 

Philips HTC

Ook bij Philips op de High Tech Campus kun je op deze dag terecht om meer te weten te komen over gezondheidstechnologie van Philips. Met verschillende demo’s, innovaties en leuke kinderactiviteiten. Er is van alles te doen. Ook kan je een MyShop pop-up store bezoeken met demo’s van een chef-kok en staat er een Barista truck. Altijd al eens de PSV-bus van binnen willen bezichtigen? Dat kan! Er is ook een springkussen en er zijn verschillende workshops te doen.

Voor wie?

Iedereen is welkom: De High Tech Ontdekkingsroute richt zich in het bijzonder op gezinnen, voor iedere leeftijd is er wel iets te beleven. Met alle demo’s van de studenten verspreid door het museum is deze open dag bij uitstek ook interessant voor professionals en (aankomende) studenten. Aanmelden is niet nodig.

High Tech Ontdekkingsroute

De High Tech Ontdekkingsroute vindt ieder jaar plaats in de regio Brainport. Bij verschillende bedrijven worden deuren wagenwijd opengezet: zo krijg je letterlijk een kijkje in de high tech-keuken van onze regio. Ontdek de echte verhalen achter de mooiste tech-innovaties en snuffel bij bekende tech-bedrijven in de regio rond om te ontdekken of techniek jou op het lijf geschreven is!
 
Lees ook meer over het belang van techniekstimulering.

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP)

Voor het afgeven van oude Philips-producten kun je terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP) via www.philips-historische-producten.nl of mail naar sbhp@kpnmail.nl.
Historische foto’s, brieven, documenten en brochures van Philips kun je doneren aan ons museum.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


Algemeen receptie Philips Museum:
+31 (0)40 235 90 30
info-museum@philips.com


Boekingen en Sales:
+31 (0)6 – 29 12 30 86
boekingen-museum@philips.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.