NL
EN
Museum

Geocache Philips Museum


     

Op 15 mei 2021 bestaat Philips 130 jaar. Om dit te vieren heeft het Philips Museum een ‘coronaproof’ buitenactiviteit bedacht: een geocache. Geocache is een soort speurtocht voor volwassenen. Op basis van coördinaten loop je naar een bepaalde plek of loop je een bepaalde route.

 

Op de website van Geocaching of via Geocache-app op je telefoon kun je vanaf 15 mei onze multicache vinden, je kunt hem vinden via https://www.geocaching.com/geocache/GC98NWN.

 

Je hebt de beschrijving van de cache gevonden. Hoe nu verder? Plan een dagje in om een leuke route door Eindhoven te wandelen. De route is ongeveer 6 kilometer en is bijna helemaal rolstoel- en kinderwagenvriendelijk. Tijdens de route kom je allerlei bijzondere gebouwen en verhalen tegen uit 130 jaar Philips-geschiedenis.

 

Gerard en Anton Philips passeren natuurlijk de revue, maar ook Frits Philips. En bijzondere locaties zoals het Philipsdorp, het Philips stadion en het Natuurkundig Laboratorium (NatLab).

 

Op deze pagina vind je vanaf 15 mei de rechtstreekse link naar deze bijzondere geocache. Alvast veel wandelplezier en we horen in de ‘log’ graag wat je van de cache vond!

geocache

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten (SBHP)

Oude Philips-producten, foto’s, brieven en documenten kun je doneren aan ons museum. Kleine voorwerpen kun je afgeven aan de balie. Je kunt ook terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten via www.philips-historische-producten.nl of mail naar info@sbhp.nl.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


+31 (0)40 235 90 30

bereikbaar ma - za 9:00 tot 17:30


info-museum@philips.com

bereikbaar ma - vr 9:00 tot 17:30

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.