Geocache Philips Museum


     

Op 15 mei 2021 bestaat Philips 130 jaar. Om dit te vieren heeft het Philips Museum een ‘coronaproof’ buitenactiviteit bedacht: een geocache. Geocache is een soort speurtocht voor volwassenen. Op basis van coördinaten loop je naar een bepaalde plek of loop je een bepaalde route.

 

Op de website van Geocaching of via Geocache-app op je telefoon kun je vanaf 15 mei onze multicache vinden, je kunt hem vinden via https://www.geocaching.com/geocache/GC98NWN.

 

Je hebt de beschrijving van de cache gevonden. Hoe nu verder? Plan een dagje in om een leuke route door Eindhoven te wandelen. De route is ongeveer 6 kilometer en is bijna helemaal rolstoel- en kinderwagenvriendelijk. Tijdens de route kom je allerlei bijzondere gebouwen en verhalen tegen uit 130 jaar Philips-geschiedenis.

 

Gerard en Anton Philips passeren natuurlijk de revue, maar ook Frits Philips. En bijzondere locaties zoals het Philipsdorp, het Philips stadion en het Natuurkundig Laboratorium (NatLab).

 

Op deze pagina vind je vanaf 15 mei de rechtstreekse link naar deze bijzondere geocache. Alvast veel wandelplezier en we horen in de ‘log’ graag wat je van de cache vond!

geocache afbeelding

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP)

Voor het afgeven van oude Philips-producten kun je terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP) via www.philips-historische-producten.nl of mail naar sbhp@kpnmail.nl.
Historische foto’s, brieven, documenten en brochures van Philips kun je doneren aan ons museum.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


Algemeen receptie Philips Museum:
+31 (0)40 235 90 30
info-museum@philips.com


Boekingen en Sales:
+31 (0)6 – 29 12 30 86
boekingen-museum@philips.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.