Museum

Musea. Mooier dan ooit.


Na een sluitingsperiode van bijna een half jaar en een jaar van sluiting en beperkende maatregelen zijn de musea eindelijk weer open. Publiek kan weer genieten van cultuur. De Museumvereniging en het Nationaal Theater Fonds slaan de handen ineen voor een cultuurbrede campagne: Mooier dan ooit. Samen met de podiumkunsten, festivals en poppodia hebben ze een gezamenlijk doel: de bezoeker laten zien dat Cultuur Mooier is dan ooit. Doel van de campagne is publiek te stimuleren weer deel te nemen aan het culturele leven.

 

De Museumvereniging doet namens de musea mee aan deze landelijke publiekscampagne met de slogan Musea. Mooier dan ooit. De campagne zal landelijk verschijnen in online en offline media. En ze zetten de campagne natuurlijk in op kanalen zoals Museumtips en sociale media van Museumkaart. De afzender van de campagne is Museum/nl\ waar het gehele museumaanbod te vinden is. Bekijk de pagina van het Philips Museum.

 

Onderdeel van de campagne is ook de lancering van het liedje Mooier dan ooit. Dit is speciaal voor de campagne geschreven door Claudia de Breij en uitgebracht door de Mooier dan Ooit band, speciaal voor deze campagne samengesteld uit een veelzijdige mix van artiesten om de breedte van cultuur te vertegenwoordigen. Bekijk de videoclip hier.

 

Wij als Philips Museum omarmen deze campagne natuurlijk ook. Dat maar veel mensen de weg (terug) zullen vinden naar alle mooie musea in Nederland!

Musea. Mooier dan ooit.

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP)

Voor het afgeven van oude Philips-producten kun je terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP) via www.philips-historische-producten.nl of mail naar sbhp@kpnmail.nl.
Historische foto’s, brieven, documenten en brochures van Philips kun je doneren aan ons museum.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


Algemeen receptie Philips Museum:
+31 (0)40 235 90 30
info-museum@philips.com


Boekingen en Sales:
+31 (0)6 – 29 12 30 86
boekingen-museum@philips.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.