NL
EN
Museum

guided tour masthead

Rondleiding

De geschiedenis van een wereldconcern

Het verhaal over meer dan een eeuw innovatie en ondernemerschap

virtuele tour afbeelding

Virtuele rondleidingen

Een geweldig alternatief voor een fysieke rondleiding in het museum: een virtuele rondleiding. 100% coronaproof. De museumconservator of andere ervaren gids loopt (live) met de groep door het museum. Hij staat stil bij de oprichting van Philips, bij verschillende bekende Philips-producten, de ontwikkeling van het logo en nog veel meer. De rondleiding duurt ongeveer 30 minuten en er is tussendoor en achteraf ruimte voor interactie en vragen. Kijk op onze nieuwspagina voor de eerstvolgende virtuele tour waarvoor je je kunt inschrijven.

Op zoek naar een online uitje voor met je collega’s, vrienden of familie? Ook dat is mogelijk, kijk dan op ons zakelijk aanbod.

 

Fysieke rondleidingen

Voor kleine groepjes (maximaal 12 personen per gids) organiseert het Philips Museum speciale privérondleidingen door de vaste tentoonstelling.

Ook kun je onder leiding van een van onze gidsen een korte wandeling maken langs industrieel Philips erfgoed in het centrum van Eindhoven.

De Nederlands- of Engelstalige rondleiding kun je online boeken. Voor overige informatie of andere boekingen klik je op de knop overige rondleidingen.

 

Rondleiding vaste tentoonstelling

  • Talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, of Chinees.
  • Duur: 75 minuten
  • Prijs: €60 per gids (exclusief entree museum)
  • Groepsgrootte: Max 12 personen

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten (SBHP)

Oude Philips-producten, foto’s, brieven en documenten kun je doneren aan ons museum. Kleine voorwerpen kun je afgeven aan de balie. Je kunt ook terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische (Philips-) Producten via www.philips-historische-producten.nl of mail naar info@sbhp.nl.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


+31 (0)40 235 90 30

bereikbaar ma - za 9:00 tot 17:30


info-museum@philips.com

bereikbaar ma - vr 9:00 tot 17:30

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.