Philips viert World Oral Health Day met pop-up badkamer op het Damrak in Amsterdam

maart 16, 2016

Afgelopen woensdag gingen we van start met de viering van World Oral Health Day met een pop-up badkamer op het Damrak in Amsterdam. Ons toegewijde team van mondhygiënisten en hosts adviseerden, poetsten en lieten bij de mensen zien wat de kracht van sonisch poetsen inhoudt. Het enthousiasme van iedereen was absoluut overweldigend voor ons! Heel graag bedanken wij iedereen die zo vol energie mee heeft gedaan, het was een groot succes en heeft voor ons absoluut bevestigd hoe belangrijk maar ook hoe ontzettend leuk samen poetsen kan zijn. De actie is inmiddels voorbij, wel jammer, maar we nodigen iedereen uit om de foto’s te bekijken, hopen dat deze inspireren en aanzetten tot het verbeteren van ieders mondverzorgingsritueel en natuurlijk maken we snel bekend wie de winnaar is van de Philips Sonicare DiamondClean. Nogmaals iedereen bedankt, het was een enorm succes!


Eindhoven – Op 20 maart is het World Oral Health Day: een dag om even stil te staan bij het belang van goede mondverzorging. Achter deze viering zit een serieuze boodschap: de relatie tussen algehele gezondheid en mondgezondheid. Goede mondverzorging gaat verder dan alleen een mooie glimlach. Toch is er een gebrek aan kennis voor de belangrijke rol die mondverzorging speelt in onze algehele gezondheid; je tanden twee keer per dag twee minuten op de juiste manier poetsen moet een vast onderdeel worden van onze dagelijkse verzorging. De Philips Sonicare DiamondClean met wel 62.000 poetsbewegingen per minuut kan hierbij helpen. Het is dan ook niet voor niets dat de Consumentenbond de Philips Sonicare DiamondClean in december 2015 het predicaat ‘beste uit de test’ heeft gegeven.


Kom naar het Damrak en test het zelf!
Het tramhokje voor De Bijenkorf op het Damrak is van 16 t/m 22 maart helemaal omgebouwd: Met echte wasbakken, stromend water en spiegels waan je je haast in je badkamer thuis, echter dit keer met de experts direct naast je. Een team van mondhygiënisten en studenten mondzorgkunde staat voor je klaar om je uitleg te geven over het belang van een goede mondverzorging, de effectiviteit van sonisch poetsen en tips voor een gezonde, witte lach.


Sonische kracht
Met de volledig werkende uitrusting van een badkamer, meer dan 3.500 tandenborstels, een zeer strikt hygiëneprotocol, stromend water en een vloer die meetrilt zodra je de Philips Sonicare test, zet Philips naast een educatieve ook een unieke en creatieve ervaring neer. Waar kun je zelf het product testen, direct jouw vragen stellen aan een expert en je ervaring delen? Sonisch poetsen helpt je tandvlees gezond te houden en zorgt voor intensieve plakverwijdering. Pak de tram naar de Dam en kom zelf het gladde en schone gevoel van de sonische poetstechnologie ervaren!


Kom van 16 tot en met 22 maart naar het Damrak in Amsterdam, test mee en maak kans op een Philips Sonicare met #HealthySmile.

Het team van experts is op de volgende tijdstippen aanwezig:

  • Woensdag 16 maart van 08:00 – 20:00 uur
  • Donderdag 17 en vrijdag 18 maart van 08:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag 19 maart van 10:00 – 21:00 uur
  • Zondag 20 maart van 10:00 – 20:00 uur
  • Maandag 21 en dinsdag 22 maart van 08:00 – 20:00 uur

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Laura Seikritt
Senior Public Relations Lead Personal Health
Tel. +31 6 20740318
E-mail: laura.seikritt@philips.com

.

Over Koninklijke Philips N.V.:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 106.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vind je op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.