masthead charmae pearson assembles a trilogy ventilator motor in philips murrysville facility l

apr 10, 2020

Philips-medewerkers doen een stap extra in de strijd tegen COVID-19

Gemiddelde leestijd: 3-5 minuten

Charmae Pearson werkt al meer dan 14 jaar bij Philips en helpt bij de bouw van Trilogy-ventilatoren en -motoren in Murrysville, Pennsylvania (VS). 

 

"Het is bijzonder dat we elke dag kunnen helpen door apparatuur te maken die mensen helpt met makkelijker ademen," zegt Charmae. "Ik ben dankbaar dat ik kan helpen om een verschil te maken."

 

En ze is niet alleen. Nu het Coronavirus (COVID-19) zich nog steeds over de hele wereld verspreidt, zet Philips zich in voor de ondersteuning van zorgprofessionals om hen te helpen bij de zorg voor hun patiënten. Terwijl mensen overal ter wereld wordt verteld dat ze thuis moeten werken, werken veel Philipsmedewerkers in West-Pennsylvania en Carlsbad (Californië) onvermoeibaar aan het in elkaar zetten, testen en distribueren van levensreddende medische apparatuur aan mensen die dat nodig hebben. Ze doen dit omdat ze weten dat de oplossingen van Philips - zoals invasieve en niet-invasieve beademing, zuurstoftherapie, CPAP-therapie, vernevelaars, patiëntenbewaking, echografiesystemen en medische verbruiksartikelen - zorgverleners en hun patiënten kunnen helpen in deze complexe tijd.

Download afbeelding

Terwijl de vraag naar ventilatoren blijft groeien, blijft Philips zich ook richten op kwaliteit en veiligheid, terwijl de productie wordt verhoogd. De prioriteiten worden bijgesteld om aan de benodigde vraag te voldoen en er wordt een geplande aanpak gehanteerd om deze inspanningen te versnellen, inclusief het verhogen van de productie. Philips heeft toegezegd de productie van beademingsapparatuur voor mei te verdubbelen en voor het derde kwartaal van 2020 te verviervoudigen. De huidige apparatuur, zoals die van Philips, wordt doorgaans niet in grote hoeveelheden geproduceerd. De beademingsapparatuur bevat bijvoorbeeld meer dan een miljoen codelijnen en meer dan 650 zeer complexe, uiterst betrouwbare componenten, zoals zeer nauwkeurige sensoren, krachtige motorventilatoren en talrijke complexe softwarealgoritmen, waardoor het verviervoudigen van de productie in slechts enkele maanden tijd een grote opgave is. Dit betekent dat Philips alleen al in Pennsylvania tientallen nieuwe productiemedewerkers in dienst neemt om aan de behoefte te voldoen. En het betekent dat de huidige werknemers harder dan ooit werken om een verschil te maken.

Philips is dankbaar aan degenen die niet thuis kunnen blijven, bij Philips en daarbuiten. Van zorgverleners tot postbodes, catering-medewerkers en schoonmakers, we zien je en we bedanken je. We hopen dat u, net als Charmae, trots bent op het werk dat u doet om een verschil te maken in de gezondheid en het leven van de mensen om u heen.

John Frank

Business Leader, Sleep and Respiratory Care, Philips

Van het Sleep and Respiratory Care hoofdkwartier in West-Pennsylvania tot het wereldwijde hoofdkantoor in Amsterdam, iedereen is zich bewust van de aanzienlijke offers die veel medewerkers brengen om deze inspanningen te ondersteunen.

 

"De urgentie en het vlotte verloop van de situatie hebben invloed op ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers over de hele wereld", zegt John Frank, Business Leader, Sleep and Respiratory Care, Philips. "Als bedrijf blijven we ons richten op onze drievoudige zorgplicht om de gezondheid en veiligheid van de medewerkers te waarborgen, te voldoen aan de behoeften van de klant en de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Ik ben trots op het hele team van Sleep and Respiratory Care, inclusief de productie- en toeleveringsbedrijven van Philips, en op de vele anderen binnen Philips die deze enorme operatie intensiveren, samenwerken en aansturen, inclusief het snel opschalen van de productie van dringend noodzakelijke producten tijdens deze crisis."

 

"Philips is dankbaar aan degenen die niet thuis kunnen blijven, bij Philips en daarbuiten," voegde Frank eraan toe. "Van zorgverleners tot postbodes, catering-medewerkers en schoonmakers, we zien je en we bedanken je. We hopen dat u, net als Charmae, trots bent op het werk dat u doet om een verschil te maken in de gezondheid en het leven van de mensen om u heen.”

 

Philips zet zich volop in voor zijn missie om het leven te verbeteren.

 

Bezoek de gecentraliseerde COVID-19-hub van Philips voor meer informatie over hoe Philips het coronavirus wereldwijd aanpakt.

Deel op social media

Onderwerpen

Contact

Steve Klink

Steve Klink

Philips Global Press Office

Tel: +31 6 10888824

You are about to visit a Philips global content page

Continue

(Meer) gerelateerd nieuws

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.