1
Openbare locaties

Meer over openbare locaties

 

Maak indruk op grote groepen mensen met professionele schermen van Philips, die indrukwekkender zijn dan ooit. Het assortiment van schermen van Philips biedt rijke, levendige kleuren en een ongelofelijke resolutie, zodat u met uw boodschap zo veel mogelijk mensen kunt bereiken.

 

Trek de aandacht van grote groepen met boodschappen, aanbiedingen, advertenties en belangrijke berichten die live worden getoond. Dankzij de vele configuraties en opties, zoals naadloze videowalls of grote 4K-schermen, kan uw openbare locatie voor elke situatie worden ingericht.

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage


Deze Philips-schermen zijn speciaal gemaakt om zo veel mogelijk impact te hebben op openbare locaties. Ze verrijken uw omgeving met deugdelijke content en met een haarfijne resolutie op grote schaal.

Extreem dunne randen
 

Zorg voor nog meer impact met het zwevende design van professionele schermen van Philips. De extreem dunne randen en geavanceerde afstelmogelijkheden zorgen ervoor dat content groter en indrukwekkender wordt weergegeven. Creëer een naadloze videowall zo groot als u wilt dankzij het vrijwel randloze design.

Kleurkalibratie
 

Breng eenvoudig consistentie in de kleuren van alle schermen in uw netwerk. Met het optionele kleurkalibratiepakket bepaalt u de helderheid van de backlight unit, standaardiseert u de gammacurve en kalibreert u de grijstinten van uw schermen.

Ultra HD
 

Imponeer uw publiek met de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Ultra HD. Op 3840 x 2160 pixels wordt uw content weergegeven in een resolutie die vier keer zo hoog is als Full HD. Een scherper beeld op grote schermen zorgt voor een professionelere uitstraling.

FailOver
 

U hoeft niet meer bang te zijn voor foutschermen. Dankzij de revolutionaire FailOver-technologie wordt back-upcontent onmiddellijk automatisch op uw schermen getoond in het geval dat uw mediaspeler niet meer werkt. Zo oogt het altijd alsof uw bedrijf alles onder controle heeft.

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.