Wie wij zijn

Meer dan alleen displays

Professionele displays van Philips.

Wie wij zijn


Philips Professional Display Solutions bouwt voort op een rijke geschiedenis van innovatie. Met meer dan 40 jaar praktijkervaring met bedrijven uit allerlei sectoren worden we geleid en geïnspireerd door onze visie om superieure technologie en diensten met de nadruk op duurzaamheid op de markt te brengen.
onze producten

Onze producten


Als drijvende kracht in de AV-industrie creëren we professionele TV's, signage-oplossingen en zakelijke monitoren voor elke branche en zakelijke niche. Onze innovaties zijn ontworpen om u te helpen uw publiek in de meest natuurlijke vorm te benaderen met intuïtieve bruikbaarheid en opvallende prestaties. Wanneer u samenwerkt met Philips Professional Display Solutions kan ons deskundige team een op maat gemaakte, strategische installatie van elke gewenste vorm en grootte samenstellen, met een snelle implementatie en naadloze software-integratie.

Onze visie


Het hart van Philips Professional Display Solutions is gebaseerd op onze visie om het dagelijks leven van mensen te verbeteren en ze een grenzeloze toekomst te bieden. In samenwerking met kleine, middelgrote en grote bedrijven over de hele wereld hebben we innovaties geïntroduceerd in zowel software- als hardwaretechnologie om een optimale verbinding te vormen tussen merken en hun publiek.
 

Onze missie


Een beter beeld voor een betere wereld. Zo eenvoudig is het. Philips Professional Display Solutions inspireert mensen tot interactie met inhoud die nodig is voor positieve ervaringen. Door de combinatie van betere connectiviteit, realistisch beeld en een adembenemend design willen we samenwerking bij toekomstige innovaties mogelijk maken.

Onze pijlers


Drie pijlers. Drie uitgangspunten. Dit maakt Philips Professional Display Solutions anders.

Erfgoed met impact


Elke innovatie die we creëren wordt gedreven door de wens om een positieve impact te hebben. Vanaf onze eerste Philips Hotel TV meer dan 40 jaar geleden hebben we continu een krachtige reeks professionele TV's en signage-oplossingen geïntroduceerd om de industrienormen opnieuw te definiëren. Een van deze oplossingen is de veelzijdige, randloze LED-videowand.

Innovatieve technologie


Inspiratie leidt tot innovatie. Zoals onze gebruiksvriendelijke tool voor systeembeheer CMND voor alles van installatie tot dagelijks gebruik of onze SoC-displays met Android-besturingssysteem en de analytische functies op onze professionele TV's. Dankzij uw feedback kunnen we nog betere producten maken.

Zinvolle oplossingen


Of u nu kiest voor één professioneel display van Philips of een hele batterij displays, het scherm is slechts het begin. We werken samen met onze softwarepartners om producten te maken die echte oplossingen bieden. Onze flexibele en betrouwbare eindoplossingen helpen u te voldoen aan de eisen van uw sector.

Onze strategie

Strategie die mogelijkheden schept


Om een verschil in de wereld te maken, moet je anders zijn. We willen elk individu en bedrijf in staat stellen hun doelen te bereiken door middel van technologische vooruitgang en duurzame actie. Daarom is Philips Professional Display Solutions er trots op om iedereen een totaalpakket aan te kunnen bieden.

Open platform


Elke verticale bedrijfstak, elke branche, elke regio. We hebben een open platform gebouwd waarmee we onze software- en hardwarepartners in staat stellen hun eigen CMS en aangepaste backend-oplossingen naadloos te integreren met onze producten. Het is een eenvoudig plug-and-play-systeem zonder instellingen, waardoor installaties (kosten)efficiënter worden.

Levenslange oplossingen


Een naadloze digitale ervaring is nog maar het begin. Al onze professionele TV's en signage-oplossingen kunnen worden uitgebreid met extra hardware- en softwareopties die aan uw behoeften voldoen. Beter nog, dankzij ons buyback-programma kunt u eenvoudig steeds van de nieuwste technologie genieten en tegelijkertijd uw overheadkosten laag houden.

Relatie met de klant


Onze focus op eindgebruikers stelt klanten en partners in staat om een perfecte ervaring op maat voor elke situatie te creëren. Dankzij een internationale aanpak voor het beheer van belangrijke accounts en ons gespecialiseerde partnerprogramma kunnen onze software-integrators betrouwbare, bekroonde oplossingen van elke omvang ontwikkelen en implementeren. 
Terug naar boven

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.