Kies het juiste display

  Visualiseer het in uw ruimte.

   

  Bekijk hoe uw persoonlijke Philips Professional Display Solutions-opstelling eruit zal zien met de Augmented Reality Configurator. De gebruiksvriendelijke ARc-app werkt op elk mobiel apparaat en biedt een nauwkeurige visualisatie van afzonderlijke signage-schermen en videowandinstallaties.

  Plaats elk scherm


  Met de ARc-app kunt u met behulp van de camera op uw smart-apparaat zien hoe elk display van Philips zal staan. De app meet nauwkeurig de muur van uw ruimte – daarna kunt u displays plaatsen en deze vanuit verschillende hoeken bekijken.

  TV-displays kiezen


  Weet u niet zeker of u een 75 inch of een 86 inch beeldscherm nodig hebt voor uw lobby? De ARc-app geeft een realistische weergave van individuele of meerdere schermen. U kunt tussen modellen en formaten wisselen totdat u het juiste formaat gevonden hebt.
  Philips Professional Display Solutions - ARc-video

  Gebruiksvriendelijk


  Klaar om uw videowall opnieuw in te richten? De ARc-app is eenvoudig en intuïtief in gebruik en werkt met de meeste smart-apparaten die beschikken over een camera. Download de ARc-app in de Google Play Store en de App Store.

   

  Download de app op uw mobiele apparaat

  Terug naar boven

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.