Professionele beeldschermoplossingen

Philips Professional
Oplossingen voor schermen

Schermoplossingen die inspireren, entertainen en leveren


In een wereld die wordt gedreven door wat men ziet, moet u zich met uw boodschap onderscheiden van de rest. En wij kunnen u daarbij helpen. Dankzij onze ervaring met het leveren van praktische oplossingen en onze combinatie van toonaangevende technologie en zakelijke innovaties, kunt u meer bereiken. Niet alleen dit jaar, maar ook volgend jaar en het jaar daarna. We gaan ervoor.

Met CMND & Control hebt u volledige controle. Voer firmware-updates uit, wijzig instellingen en nog veel meer. Het beheer van al uw schermen wordt samengebracht tot één systeem. Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen. Geef uw bedrijf een voorsprong met het best ontwikkelde besturingssysteem ter wereld. De professionele beeldschermoplossingen van Philips omvatten het Android-besturingssysteem, waarmee u volledige controle hebt over uw apps en connectiviteit. Dankzij de veelzijdigheid van deze krachtige SOC benut u uw schermen optimaal en profiteert u van een betere connectiviteit. 
 
Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen.

Vind uw scherm...

Videowandschermen
Videowall displays
De nieuwste generatie videowandschermen van Philips is zo ontworpen dat de schermen maximale exposure en een ongelofelijke beeldkwaliteit bieden, met een vrijwel onzichtbare rand, zodat de visuele content overdondert.
Professionele TV's
Professionele TV's
Til uw bedrijf naar een hoger niveau met de nieuwste professionele TV's van Philips. Ze zijn speciaal ontworpen voor commerciële toepassingen. U zult zien dat ze de perfecte manier zijn om indruk te maken op uw klanten.
Aanraakschermen
Touchscreens
De geavanceerde collectie multi-touchschermen van Philips geeft uw bedrijf de finishing touch. Met onze uiteenlopende aanraakschermen trekt u de aandacht van uw klanten.
Signage-oplossingen
Signage-oplossingen
Voor elke branche, wat u ook nodig hebt. Met de signage-oplossingen van Philips Signage brengt u uw boodschap op een effectieve manier over met geavanceerde technologie en duurzame materialen van hoge kwaliteit.
 

Verbeter de ervaring met AndroidTM

 

Android heeft zich bewezen, is bekend bij systeemintegrators, hun klanten en eindgebruikers en biedt bijna grenzeloze mogelijkheden. Android-schermen ondersteunen meer mogelijkheden, zijn sneller en krachtiger, en beschikken over talloze apps om een breed scala aan markten te bedienen. Dat is de reden waarom steeds meer van onze signage-schermen en professionele TV's op het populairste besturingssysteem ter wereld draaien: Android.

 

Ontdek Android

Uw wens, uw CMND

 

Geniet van een volledige, gecentraliseerde oplossing voor schermbeheer. Met CMND kunt u uw verbonden schermen bedienen en snel en efficiënt instellingen bijwerken. Het vereenvoudigt de plaatsing en het onderhoud. Het stimuleert interactie en personalisatie. En het mooiste van alles is dat u met CMND heel eenvoudig aansprekende content kunt maken.


Alles met CMND

Schermen per branche

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.