Professionele beeldschermoplossingen

Philips' professionele
Oplossingen voor schermen


De zakelijke wereld ontwikkelt zich sneller dan ooit. Om voorop te blijven lopen, hebt u de beste apparatuur nodig. De professionele displays van Philips combineren toonaangevende technologie met bedrijfsinnovatie. Philips heeft een lange geschiedenis op het gebied van innovatie en is wereldwijd toonaangevend met hoogwaardige producten, gebruiksvriendelijke designs en praktische functies. Philips introduceerde de videowall al in 1984 en veranderde later met Ambilight hoe mensen TV kijken. Nu evolueert onze technologie zich met innovaties voor beeldschermen voor uiteenlopende branches en professionele toepassingen.

Met CMND & Control hebt u volledige controle. Voer firmware-updates uit, wijzig instellingen en nog veel meer. Het beheer van al uw schermen wordt samengebracht tot één systeem. Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen. Geef uw bedrijf een voorsprong met het best ontwikkelde besturingssysteem ter wereld. De professionele beeldschermoplossingen van Philips omvatten het Android-besturingssysteem, waarmee u volledige controle hebt over uw apps en connectiviteit. Dankzij de veelzijdigheid van deze krachtige SOC benut u uw schermen optimaal en profiteert u van een betere connectiviteit. 
 
Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen.

Vind uw scherm...

Videowall montoren
De nieuwste generatie Videowall monitorenvan Philips zijn zo ontworpen dat de schermen maximale exposure en een ongelofelijke beeldkwaliteit bieden, met een vrijwel onzichtbare rand, zodat de content volledig tot haar recht komt.
Professionele displays
Til uw bedrijf naar een hoger niveau met de nieuwste professionele Displays van Philips. Ze zijn speciaal ontworpen voor commerciële toepassingen. U zult zien dat ze de perfecte manier zijn om indruk te maken op uw klanten.
Touchscreens
De geavanceerde collectie multi-touch displays van Philips geeft uw bedrijf de finishing touch. Met onze uiteenlopende Touchscreens trekt u de aandacht van uw klanten.
Signage-oplossingen
Voor elke branche, wat u ook nodig hebt. Met de signage-oplossingen van Philips brengt u uw boodschap op een effectieve manier over met geavanceerde technologie en duurzame materialen van hoge kwaliteit.
 

Met Android™

 

De mogelijkheden met Android zijn eindeloos. Professionele beeldschermoplossingen van Philips bieden een ongeëvenaarde snelheid, bruikbaarheid en beschikbaarheid van apps en zijn zo ontworpen dat ze mee-ontwikkelen met uw behoeften. Schermen met Android maken meer personalisatie mogelijk, zijn sneller en krachtiger en hebben legio apps voor uiteenlopende toepassingen ter beschikking. 

 

Ontdek Android

Alles met CMND

 

Beheer al uw schermen vanaf één centrale eenheid. Met CMND kunt u aangesloten schermen beheren en content en instellingen snel en efficiënt bijwerken. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt de gebruiksvriendelijke interface het heel eenvoudig om aantrekkelijke content te maken. 


Alles met CMND

Schermen per branche

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.