Awards

Healthcare awards

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.
*
*
*

Final CEE consent
Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking tussen de medische beroepspraktijk en de medische industrie. Vandaar dat Philips
Healthcare jaarlijks de Frederik Philipsprijzen uitreikt aan degene die in Nederland het beste onderzoek hebben afgerond op het gebied van Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken. Voor degene die in Nederland het beste onderzoek heeft afgerond in de Nucleaire Geneeskunde wordt jaarlijks de Woldringprijs uitgereikt.

Frederik Philipsprijs 2020

 

Frederik Philipsprijs voor Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken 2018

 

Philips Healthcare reikt jaarlijks de Frederik Philipsprijs uit aan degene die in Nederland het beste onderzoek heeft afgerond op het gebied van Klinisch Radiologische Beeldvormende enInterventie Technieken. Philips hecht immers veel waarde aan een goede samenwerking tussen de medische beroepspraktijk en de medische industrie. De Frederik Philipsprijs bestaat uit een geldbedrag van maar liefst €7500,00 en een uniek kunstwerk. Deze bijzondereprijs wordt uitgereikt tijdens de Radiologendagen. Meer informatie hierover volgt nog.

 

Doet u onderzoek op het gebied van Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken en heeft u in 2017 uw proefschrift gepubliceerd? Dan kunt u zich inschrijven om mee tekunnen dingen naar de prijs voor 2018. Het gaat hierbij puur om de bijdrage aan Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken. U hoeft dus geen radioloog te zijn en uw onderzoek hoeft niet uitgevoerd te zijn met Philips apparatuur.Een onafhankelijke,deskundige jury beoordeelt alle proefschriften en maakt de winnaar bekend. Natuurlijk kunt u ook iemand anders opgeven, als u denkt dat hij of zij een geschikt onderzoek heeft gedaan.

 

Mocht u zich willen aanmelden, houdt u dan rekening met de voorwaarden voor deelname. U dient uw proefschrift vóór 20 februari 2018 toe te sturen. Voor de deelnamevoorwaarden en alle overige informatie verwijzen wij u naar het Reglement voor de Frederik Philipsprijs of kunt u bellen met 040 - 2782662.

 

Maak met uw proefschrift kans op een mooie geldprijs en een uniek kunstwerk!

 

Frederik Philipsprijs voor Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken

 

Philips Healthcare reikt jaarlijks de Frederik Philipsprijs uit aan degene die in Nederland het beste onderzoek heeft afgerond op het gebied van Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken. Philips hecht immers veel waarde aan een goede samenwerking tussen de medische beroepspraktijk en de medische industrie. Tot de uitreiking in 2019 bestond de Frederik Philipsprijs uit een geldbedrag en een uniek kunstwerk.

Voor de uitreiking van 2020 (beste thesis van 2019) zal een nieuwe formule van toepassing zijn. Er zullen 5 inzendingen genomineerd worden die hun proefschrift in de Best Thesis Session tijdens de Radiologendagen mogen presenteren. Zij maken kans op één van de 3 prijzen. De eerste prijs is een geldbedrag van € 4000,- en een uniek kunstwerk. De tweede en derde prijzen zijn geldbedragen van respectievelijk € 2000,- en € 1000,-. Daarnaast wordt er nog een bijkomende publieksprijs van € 1000,- in het leven geroepen die ter plaatse door de aanwezigen op basis van inhoud en presentatie verkozen zal worden.

 

Doet u onderzoek op het gebied van Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken en heeft u in 2019 uw proefschrift gepubliceerd? Dan kunt u zich inschrijven om mee te kunnen dingen naar één van de prijzen voor 2020. Het gaat hierbij puur om de bijdrage aan Klinisch Radiologische Beeldvormende en Interventie Technieken. U hoeft dus geen radioloog te zijn en uw onderzoek hoeft niet uitgevoerd te zijn met Philips apparatuur. Een onafhankelijke, deskundige jury beoordeelt alle proefschriften en maakt de winnaars bekend. Natuurlijk kunt u ook iemand anders opgeven, als u denkt dat hij of zij een geschikt onderzoek heeft gedaan.

 

Mocht u zich willen aanmelden, houdt u dan rekening met de voorwaarden voor deelname. U dient uw proefschrift vóór 20 februari 2020 toe te sturen. Voor de deelnamevoorwaarden en alle overige informatie verwijzen wij u naar het Reglement voor de Frederik Philipsprijs

Woldringprijs

Woldringprijs 2020

 

Maak met uw proefschrift kans op een mooie geldprijs en een uniek kunstwerk! Samen met de NVNG werken we aan een nieuwe formule voor de prijs.  Meer info hierover volgt zo spoedig mogelijk.

 

Woldringprijs voor onderzoek in de Nucleaire (medische, fysische en radio-chemische) Geneeskunde 2020.

 

Philips Healthcare reikt jaarlijks de Woldringprijs uit aan degene die in Nederland het beste onderzoek heeft afgerond in de Nucleaire Geneeskunde. Philips hecht immers veel waarde aan een goede samenwerking tussen de medische beroepspraktijk en de medische industrie. De Woldringprijs bestaat uit een mooi geldbedrag en een uniek kunstwerk. Het is mogelijk dat de prijs verdeeld wordt over meerdere proefschriften in de medische, fysische en radio-chemische geneeskunde. Deze bijzondere prijs wordt uitgereikt tijdens de najaarvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde (NVNG).

 

Doet u onderzoek op het gebied van Nucleaire Geneeskunde en heeft u in 2019 uw proefschrift gepubliceerd? Dan kunt u zich inschrijven om mee te kunnen dingen naar de prijs voor 2020. Het gaat hierbij puur om de bijdrage aan de Nucleaire (medische, fysische en radio-chemische) Geneeskunde. Uw onderzoek hoeft niet uitgevoerd te zijn met Philips apparatuur. Een speciale Woldring Commissie vanuit het NVNG beoordeelt alle proefschriften en maakt de winnaar bekend. Natuurlijk kunt u ook iemand anders opgeven, als u denkt dat hij of zij een geschikt onderzoek heeft gedaan.

 

Mocht u zich willen aanmelden, kijkt u dan op de website van het NVNG voor meer informatie en de voorwaarden voor deelname.