NL
EN
Museum
Avondopenstelling

2 mei | Philips Museum Late


In 2024 opent het Philips Museum iedere eerste donderdag van de maand haar deuren tot 21.00 uur voor publiek! De eerstvolgende avondopenstelling is op 2 mei.

Op deze avond doe je mee aan de ‘Interactieve Rondleiding’. Bezoekers kunnen voor 3 euro meedoen aan deze nieuwe vorm van rondleiding in het Philips Museum inclusief gratis consumptie. Als bezoeker ga je zelf actief aan de slag met opdrachten in het museum, waarbij de gids de groep begeleidt en meeneemt op ontdekkingstocht. Wegens onze nieuwe expositie 'brAInpower' is er ook een speciale artificial intelligence opdracht!


De interactieve rondleiding start op drie verschillende tijdstippen: Om 18.00, 19.00 en 20.00 uur. Er staan drie gidsen klaar om bezoekers mee te nemen in 130 jaar Philips’ innovaties.

Er kunnen 10 personen per gids deelnemen aan de rondleiding, dus maximaal 30 personen per uur. De taal van de rondleiding zal worden afgestemd op de bezoekers die deelnemen (Nederlands of Engels). 

 

Reserveren interactieve rondleiding
De interactieve rondleiding kost 3 euro incl. gratis consumptie. Wil je verzekerd zijn van een plekje in de rondleiding, reserveren kan online. Let op, vol is vol.

Let op: je hebt ook een entreeticket nodig. De prijzen die je ziet bij het kopen van een ticket zijn dus een entreeticket + 3 euro. 

Iedere eerste donderdag van de maand organiseert het museum een speciale programmering. Hou onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

Volg ons op social media:
Instagram, Facebook en LinkedIn.

Toegankelijkheid

Het Philips Museum is toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel.

Geleidehonden toegestaan

Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP)

Voor het afgeven van oude Philips-producten kun je terecht bij de Stichting tot Behoud van Historische Philips-producten (SBHP) via www.philips-historische-producten.nl of mail naar sbhp@kpnmail.nl.
Historische foto’s, brieven, documenten en brochures van Philips kun je doneren aan ons museum.

Contact

Philips Museum
Emmasingel 31

5611 AZ Eindhoven


Algemeen receptie Philips Museum:
+31 (0)40 235 90 30
info-museum@philips.com


Boekingen en Sales:
+31 (0)6 – 29 12 30 86
boekingen-museum@philips.com

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.