Nieuwscentrum

Philips Lighting merkcampagne 3 oktober 2016 van start met TV-spot ‘Light Beyond Illumination’

30 september 2016

Amsterdam, Nederland – Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT), wereldwijd toonaangevend in verlichting heeft vandaag bekend gemaakt dat aanstaande 3 oktober de nieuwe merkcampagne van start gaat om Nederlanders te informeren over de nieuwe mogelijkheden van LED-verlichting. Een grootscheepse online  campagne die wordt ondersteund met de inzet van een 30 seconden durende TV-spot waarin een aantal nieuwe toepassingen van slimme verlichting wordt getoond (#slimmeverlichting). Grenzen voor het gebruik van licht worden tegenwoordig in snel tempo verlegd en door LED-verlichting met het internet te verbinden, creëren we nieuwe mogelijkheden. Op basis van wereldwijde trends en behoeften, ontwikkelt Philips Lighting die veiligheid bevordert, sfeer verhoogt en productiviteit vergroot, terwijl energie- en operationele kosten afnemen.

 

Verlichting wordt aangesloten op het internet en ‘intelligent’

LED-verlichtingsystemen voor steden zijn energiezuinig en hebben lagere onderhoudskosten dan de huidige systemen. In de nabije toekomst zullen intelligente verlichtingssystemen zelfdiagnose kunnen doen, aangeven wat voor soort onderhoud nodig is, en wanneer het nodig is. Door integratie van sensoren in de verlichtingsinfrastructuur kan het aantal mogelijkheden nog verder worden uitgebreid. Consumenten veranderen steeds sneller de manier waarop ze omgaan met licht. Dankzij digitale mogelijkheden en LED-technologie ontwikkelt Philips Lighting lichtinnovaties die het leven leuker en makkelijker maken. LED-verlichting biedt ontelbaar veel mogelijkheden in combinatie met apps en andere toepassingen. Door verbinding met apps en slimme apparaten zoals thermostaten en home systems kunnen nieuwe toepassingen worden gecreëerd die zorgen voor gebruiksgemak, comfort in huis, energie besparen en bijdragen aan de veiligheid. 

 

Bevolkinsgroei in stedelijke gebieden

Binnen tien jaar, zullen twee van de drie mensen leven in stedelijke gebieden, velen van hen in de grote steden, wat betekent dat - meer dan ooit - deze steden functioneel en duurzaam moeten worden gemaakt. Verlichting is vandaag de dag een essentieel onderdeel van de openbare ruimte; er zijn wereldwijd bijna meer dan 500 miljoen straatlantaarns geïnstalleerd. Echter, minder dan 1% hiervan is aangesloten op het internet of intelligent. Met de opkomst van big data, het ‘Internet of Things’ en LED-verlichting verbonden met het internet, kunnen nog veel meer intelligente functionaliteiten in onze verlichting worden gebracht. Resultaat: licht dat meer kan dan alleen verlichten. Dit soort licht zal een belangrijke rol spelen om steden leefbaarder, leuker, veiliger, maar ook economisch duurzamer te maken.

 

De TV-spot Light Beyond Illumination is vanaf aanstaande maandag 3 oktober vanaf 6.30 uur te zien op verschillende TV-kanalen zoals: NPO1, RTL4, Eurosport, FOX, RTL7 en NET5. Tevens wordt maandag begonnen met een campagne op de Social Media (oa. Twitter, Facebook, LinkedIn) en gaat de website ‘Light Beyond Illumination’ live. 

Bekijk de TV-spot ‘Light Beyond Illumination: https://www.youtube.com/watch?v=jlRS0hPx0n4

 

Light Beyond Illumination

Voor meer informatie:

Over Philips Lighting

Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT) is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van verlichtingsproducten, -systemen en -diensten. Onze kennis over de positieve invloed van licht op mensen, gecombineerd met onze uitgebreide technische expertise, stelt ons in staat om nieuwe, digitale verlichtingsinnovaties te ontwikkelen die actief bijdragen aan het verbeteren van levens. We bedienen zowel de professionele-, als de consumentenmarkt en verkopen de meest energiezuinige LED-verlichtingsproducten ter wereld. Philips Lighting loopt voorop bij de ontwikkeling van connected lichtsystemen en -diensten. Gebaseerd op de onbegrensde mogelijkheden van het 'Internet of Things', kijken we verder dan licht alleen om huizen, gebouwen en openbare ruimtes te transformeren. In 2015 werd een omzet van 7,5 miljard euro gerealiseerd. We hebben circa 36.000 medewerkers in dienst, verspreid over meer dan 70 landen. Kijk op www.philips.nl/news voor meer nieuws over Philips Lighting.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.