Nieuwscentrum

Nieuwste innovaties van Philips Hue onthuld tijdens IFA 2016

1 september 2016

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2016/20160901-nieuwste-innovaties-van-philips-hue-onthuld-tijdens-ifa-2016.html Link gekopieerd

Amsterdam, Nederland – Philips Lighting (Euronext Amsterdam, beursticker: LIGHT), introduceert vandaag tijdens IFA 2016, 's werelds toonaangevende beurs voor consumentenelektronica en huishoudapparatuur, de nieuwste innovaties van Philips Hue. “De manier waarop consumenten licht ervaren is een belangrijke inspiratiebron voor de verdere ontwikkeling van Philips Hue”, zo stelt Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Home Systems bij Philips Lighting.

 

Philips Hue Motion Sensor: een evolutie in verlichting

De bewegingssensor van Philips Hue bedient lampen op basis van beweging of fysieke aanwezigheid. Het resultaat is slimme verlichting die energiebezuiniging ondersteunt dankzij de betrouwbare detectie. De technologie kan overal in huis worden geïnstalleerd en is volledig geïntegreerd met het Philips-Hue systeem. Bovendien weet de bewegingssensor of het dag of nacht is en zorgt het voor de juiste hoeveelheid licht op het juiste moment. 

 

Volgens Sridhar Kumaraswamy: “Als marktleider in ‘connected’ verlichting zijn we voortdurend op zoek naar manieren om ons systeem te optimaliseren en het bedieningscomfort te vereenvoudigen. De introductie van de Philips Hue Motion Sensor stelt verlichting in staat slimmer te reageren op behoeften. Op zoek gaan naar een schakelaar in het donker of controleren of de verlichting uit is, behoren tot het verleden.”

 

Philips Hue White Ambiance: licht past zich aan 

Philips Hue White Ambiance biedt het volledige spectrum aan wit licht. Dagelijkse routines worden ondersteund met behulp van wittinten. Philips Lighting breidt verder uit met de nieuwe Philips Hue White Ambiance GU-10 spot. De lampen zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde draadloze Philips Hue dimschakelaar. Deze is voorgeprogrammeerd met vier lichtrecepten: ontspannen, lezen, concentreren en energie. De armaturen zijn gebruiksklaar en werken zonder internetverbinding.

 

Philips Hue White en Color Ambiance: kleurrijker dan ooit 

Dankzij de uitbreiding van de populaire Philips Hue White en Color Ambiance A60 (E27) met nog intensere kleuren groen en blauw kunnen kamers grotere veranderingen ondergaan. Ideaal om films en games levensecht te ervaren en om creativiteit met licht te stimuleren.

 

Het Philips ecosysteem verder uitgebreid

Het Philips Hue connected ecosysteem wordt ook uitgebreid met: Philips Hue LightStrip Plus, draagbare lampen (Philips Hue Go) en lampen met dubbele lichtbronnen, zoals Philips Hue Beyond. Deze kan bestuurd worden door Philips Hue-accessoires zoals de Philips Hue Tap, de Philips Hue draadloze dimmer en apparaten van partners zoals de Apple Watch. Philips Hue werkt samen met een bredere reeks smart home apps en platformen, waaronder Apple HomeKit.

Philips IFA 2016
  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2016/20160901-nieuwste-innovaties-van-philips-hue-onthuld-tijdens-ifa-2016.html Link gekopieerd

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Philips Lighting Nederland

Renée de Bruin

T. +31 6-11348365

E. renee.de.bruin@philips.com 

W. www.lighting.philips.nl

Over Philips Lighting

Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT) is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van verlichtingsproducten, -systemen en -diensten. Onze kennis over de positieve invloed van licht op mensen, gecombineerd met onze uitgebreide technische expertise, stelt ons in staat om nieuwe, digitale verlichtingsinnovaties te ontwikkelen die waarde toevoegen, rijke gebruikerservaringen bieden en actief bijdragen aan het verbeteren van levens. We bedienen zowel de professionele-, als de consumentenmarkt en verkopen de meeste energiezuinige LED-verlichtingsproducten ter wereld. Philips Lighting loopt voorop bij de ontwikkeling van connected lichtsystemen en -diensten. Gedreven door de onbegrensde mogelijkheden van het 'Internet of Things', kijken we verder dan licht alleen om huizen, gebouwen en openbare ruimtes te transformeren. In 2015 werd een omzet van 7,5 miljard euro gerealiseerd. We hebben circa 36.000 medewerkers in dienst, verspreid over meer dan 70 landen. Kijk op www.philips.nl/news voor meer nieuws over Philips Lighting.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.