Nieuwscentrum

Philips Hue verbreedt het aanbod voor woningen

29 augustus, 2016

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2016/20160829-philips-hue-verbreedt-het-aanbod-voor-woningen.html Link gekopieerd

Amsterdam, Nederland – Philips Lighting (Euronext Amsterdam beursticker: LIGHT), wereldwijd toonaangevend in verlichting, introduceert vandaag een nieuwe reeks armaturen uitgerust met Hue White Ambiance-lampen. Daarnaast presenteert Philips ook de Philips Hue White Ambiance GU-10 spot en de Philips Hue White en Color Ambiance A60-lamp (E27) met nog intensere kleuren. 

 

De vernieuwde Philips Hue White Ambiance-reeks

Diverse tinten wit van hoge kwaliteit transformeren het interieur en geven het een geheel nieuwe uitstraling. De lampen bieden het volledige spectrum van wit licht; van koel daglicht (6500 K) tot warm wit (2200 K). De Philips Hue White Ambiance-lampen zijn eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde draadloze Philips Hue dimschakelaar. Deze is voorgeprogrammeerd met vier lichtrecepten: ontspannen, lezen, concentreren en energie. De armaturen zijn gebruiksklaar en werken zonder internetverbinding.

 

“Met de Philips Hue White Ambiance-lampen ontdekken onze klanten de voordelen van regelbaar wit licht. Bijvoorbeeld om energie op te doen, om 's avonds te ontspannen of om sfeer te creëren”, aldus Sridhar Kumaraswamy, Business Leader Home Systems bij Philips Lighting. 

 

Philips Hue White Ambiance in de kijker

De Philips Hue White Ambiance-reeks is ook uitgebreid met een GU10 spot die perfect past in plafond- en lamphouders. Deze volledig dimbare spot kan, net als alle Philips Hue White Ambiance-lampen, op vele manieren worden bediend: met de Philips Hue dimschakelaar, via de Philips Hue App, met de stem (voice control) of wearables of door te bewegen, dankzij de nieuwe Philips Hue Motion Sensor.

 

Philips Hue brengt connectiviteit naar een hoger niveau

In combinatie met de Philips Hue Bridge kunnen de nieuwe Philips Hue White Ambiance-lampen en -spots bediend worden via de Philips Hue App die beschikt over routine functies:

  • “Wake-up”: bootst de zonsopkomst in de slaapkamer na, omdat de helderheid geleidelijk toeneemt.
  • “Go to sleep’’: creëert de zonsondergang en dimt het licht geleidelijk tot het helemaal uit is. Ideaal om het lichaam voor te bereiden op de nachtrust. 
  • “Night light’’: een laag lichtniveau voor iedereen die kinderen heeft die ’s nachts wakker worden. Door de minimale blootstelling aan blauw licht wordt de slaapcyclus minder verstoord.

 

Philips Hue White en Color Ambiance nu nog kleurrijker

De Philips Hue White en Color Ambiance A60 (E27) lampen beschikken vanaf nu over een breder en intenser kleurenspectrum. Synchroniseer de lampen met de TV en ervaar films of videogames nu levensecht dankzij de rijke groen- en blauwtinten. Lampen kunnen ook gesynchroniseerd worden met muziek. De Philips Hue App biedt maar liefst 16 miljoen kleuren.

 

Philips Hue heeft de ambitie om de beste beleving van verlichting te bieden en werkt daarom samen met apps, producten en platforms van andere merken. Maar ook met ontwikkelaars zoals Amazon Alexa (in de VS), Apple HomeKit, Nest, Bosch (in Duitsland), Samsung SmartThings en andere slimme apparaten en wearables.

 

De nieuwe Philips Hue White Ambiance-lampen, GU10 spot, Philips Hue White en Color Ambiance A60 (E27) (verkrijgbaar als starterkit en als losse producten) zijn vanaf begin november 2016 verkrijgbaar in Europa.

 

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2016/20160829-philips-hue-verbreedt-het-aanbod-voor-woningen.html Link gekopieerd

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Philips Lighting Nederland

Renée de Bruin

T. +31 6-11348365

E. renee.de.bruin@philips.com 

W. www.lighting.philips.nl 

 

Over Philips Lighting

Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT) is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van verlichtingsproducten, -systemen en -diensten. Onze kennis over de positieve invloed van licht op mensen, gecombineerd met onze uitgebreide technische expertise, stelt ons in staat om nieuwe, digitale verlichtingsinnovaties te ontwikkelen die waarde toevoegen, rijke gebruikerservaringen bieden en actief bijdragen aan het verbeteren van levens. We bedienen zowel de professionele-, als de consumentenmarkt en verkopen de meeste energiezuinige LED-verlichtingsproducten ter wereld. Philips Lighting loopt voorop bij de ontwikkeling van connected lichtsystemen en -diensten. Gedreven door de onbegrensde mogelijkheden van het 'Internet of Things', kijken we verder dan licht alleen om huizen, gebouwen en openbare ruimtes te transformeren. In 2015 werd een omzet van 7,5 miljard euro gerealiseerd. We hebben circa 36.000 medewerkers in dienst, verspreid over meer dan 70 landen. Kijk op www.philips.nl/news voor meer nieuws over Philips Lighting.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.