Nieuwscentrum

Schiphol Lounge 2: ‘Er gaan niet één, maar zeven werelden voor u open

 

Schiphol investeert in kwaliteit, reiscomfort én een extra glimlach

1 juli, 2016

Amsterdam, Nederland – Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT), wereldwijd toonaangevend in verlichting is trots op de toepassing van ‘circulair licht’ voor de nieuwe Lounge 2 op Schiphol. Met de komst van de compleet vernieuwde lounge in het hart van de terminal krijgt reiscomfort een geheel nieuwe betekenis. De luchthaven speelt hiermee in op de veranderende behoeften en wensen van reizigers. Meer oog voor de menselijke maat. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Ze worden er geraakt en verrast: Lounge 2 makes you smile.

Duurzame verlichting
Speciaal voor Lounge 2 – en in samenwerking met Philips Lighting Design, zijn LED-armaturen ontwikkeld met een levensduur die 75% langer is dan gebruikelijk. Onderdelen van de armaturen kunnen namelijk afzonderlijk worden vervangen. Hierdoor worden onderhoudskosten gereduceerd en hoeft niet een complete armatuur te worden gerecycled. Bovendien blijft Philips eigenaar van de apparatuur, Schiphol Group betaalt voor het gebruik tijdens de contractduur. Aan het einde van het contract worden armaturen na een upgrade elders opnieuw ingezet, met een maximale vermindering van grondstofgebruik tot gevolg. Het gebruik van energie-efficiënte LED-verlichting zorgt voor een 50% afname van het elektriciteitsverbruik. Het nieuwe lichtdesign zorgt daarnaast voor een verbeterde lichtbeleving. Ondersteund door de 24/7 aanwezigheid van ENGIE ServicesCofely op Schiphol, zorgen Philips en ENGIE ServicesCofely voor real-time beheer van de verlichting voor het realiseren van een optimale beleving en maximale duurzaamheid. 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Over Philips Lighting

Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT) is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van verlichtingsproducten, -systemen en -diensten. Onze kennis over de positieve invloed van licht op mensen, gecombineerd met onze uitgebreide technische expertise, stelt ons in staat om nieuwe, digitale verlichtingsinnovaties te ontwikkelen die waarde toevoegen, een rijke gebruikerservaringen bieden en actief bijdragen aan het verbeteren van levens. We bedienen zowel de professionele-, als de consumentenmarkt en verkopen de meeste energiezuinige LED-verlichtingsproducten ter wereld. Philips Lighting loopt voorop bij de ontwikkeling van connected lichtsystemen en -diensten. Gedreven door de onbegrensde mogelijkheden van het 'Internet of Things', kijken we verder dan licht alleen om huizen, gebouwen en openbare ruimtes te transformeren. In 2015 werd een omzet van 7,5 miljard euro gerealiseerd. We hebben circa 36.000 medewerkers in dienst, verspreid over meer dan 70 landen. Kijk op http://www.newsroom.lighting.philips.com voor meer nieuws over Philips Lighting.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.