Nieuwscentrum

Energieker overdag en ontspannen in de avond

 

Philips Hue White Ambiance is nu verkrijgbaar

23 mei 2016

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2016/20160523-energieker-overdag-en-ontspannen-in-de-avond.html Link gekopieerd

Amsterdam – Vanaf vandaag is de Philips Hue White Ambiance verkrijgbaar. Met deze slimme lamp kunt u op natuurlijke wijze wakker worden, maar ook rustiger in slaap vallen waardoor u zich overdag energieker en ’s avonds meer ontspannen voelt. Met behulp van de nieuwe Philips Hue-app op uw smartphone/tablet of van de Philips Hue-dimschakelaar in de starterset hebt u eenvoudig toegang tot verschillende lichtmenu's.

 

Wit licht heeft impact op welzijn

“We weten hoe belangrijk wit licht in huis is; het is vergelijkbaar met natuurlijk daglicht en helpt ons te focussen, alerter te zijn en 's avonds te ontspannen”, aldus Sridhar Kumaraswamy, Business Leader voor Connected Home Systems van Philips Lighting. “Met Philips Hue White Ambiance bieden we een hoogwaardige slimme (connected) lamp die met een vingerbeweging het volledige spectrum wit licht levert, waardoor consumenten thuis optimaal kunnen profiteren van de impact die wit licht op hun welzijn kan hebben.”

 

Nabootsen zonsopkomst en zonsondergang met de ‘routines’-app

Philips Hue White Ambiance is ontworpen met het oog op uw dagelijkse routines, en komt echt tot leven met de nieuwe ‘Routines’-functie in de nieuwe Philips Hue-app. De ‘Wake up’-routine simuleert het opkomen van de zon: de lamp wordt langzaam steeds feller, zodat u 's ochtends op natuurlijke wijze op tijd wakker wordt. De ‘Go to sleep’-routine bootst dan weer de zonsondergang na: het licht wordt geleidelijk gedimd totdat het uit is, zodat uw lichaam zich op slaap kan instellen. Voor mensen met jonge kinderen die midden in de nacht op moeten staan, is er ‘Nightlight’: een nieuw lichtmenu met een laag lichtniveau dat u zo min mogelijk blootstelt aan blauw licht, zodat uw slaappatroon zo min mogelijk wordt verstoord.

 

Verschillende witlicht-effecten- en sferen creëren

Met Philips Hue White Ambiance kunt u ook opvallende en prachtige witlicht-effecten creëren die impact op uw hele huis hebben. Wanneer u beschikt over een open woonkamer en keuken, kunt u de slimme lampen gebruiken om de ruimtes subtiel van elkaar te scheiden – kies bijvoorbeeld voor helder wit licht in de keuken en voor warm licht in de woonkamer. Pas de sfeer in de hal direct aan door een subtiele verandering van de lichttint: van praktisch licht wanneer u thuiskomt tot uitnodigend licht wanneer er gasten arriveren.

 

De Philips Hue White Ambiance-starterset

De Philips Hue White Ambiance-starterset biedt nu meer manieren dan ooit om Philips Hue in huis te regelen en bestaat uit twee Philips Hue White Ambiance-lampen (800 lumen bij 4.000 k), een brug die geschikt is voor Apple HomeKit, en een Philips Hue-dimschakelaar. Dat betekent dat u al uw Philips Hue-lampen kunt bedienen via de Philips Hue-app op uw smartphone, tablet of wearable, ook via SIRI-stembediening. Verder kan iedereen – groot en klein – gebruikmaken van de verplaatsbare Philips Hue-dimschakelaar om de lampen aan en uit te zetten, te dimmen of op een van de lichtmenu's of vijf voorkeursinstellingen te programmeren.

 

De Philips Hue White Ambiance-starterset kost EUR 139,95; een afzonderlijke Philips Hue White Ambiance-lamp kost EUR 34,95. Philips Hue White Ambiance is vanaf 23 mei 2016 in heel Europa verkrijgbaar.

  • https://www.philips.nl/a-w/about/news/archive/standard/about/news/press/2016/20160523-energieker-overdag-en-ontspannen-in-de-avond.html Link gekopieerd

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Renée de Bruin

Philips Lighting Nederland

06-11348365

renee.de.bruin@philips.com

Over Philips Lighting

Philips Lighting, onderdeel van Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), is wereldleider op het vlak van verlichtingsproducten, -systemen en -diensten. Ons inzicht in de manier waarop licht de mens positief beïnvloedt, gekoppeld aan onze verregaande technologische knowhow, stelt ons in staat om digitale verlichtingsinnovaties aan te reiken die een nieuwe toegevoegde waarde bieden, verrijkende gebruikerservaringen mogelijk maken en bijdragen tot een beter leven. Wij zijn actief op zowel de professionele markt als de consumentenmarkt en verkopen meer energie-efficiënte LED-verlichting dan eender welke andere onderneming. Als koploper in connected verlichtingssystemen en -diensten benutten we het Internet der dingen om licht een nieuwe dimensie te verlenen die verder reikt dan verlichting alleen, en zowel woningen, gebouwen als stedelijke ruimtes ingrijpend te veranderen. In 2015 bedroeg onze omzet 7,4 miljard EUR en stelden we wereldwijd 33.000 mensen tewerk. Meer informatie over Philips is te vinden op www.philips.com/newscenter.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.