Nieuwscentrum

Geniet van goede dagen en goede nachten met Philips Hue White Ambiance


Word natuurlijk wakker en val vredig in slaap met elke tint wit licht

maart 14, 2016

Frankfurt, Duitsland – Philips Lighting, een onderneming van Koninklijke Philips (NYSE: PHG, AEX: PHI) en wereldwijd marktleider in verlichting, onthult de kracht van wit licht met Philips Hue White Ambiance. Deze connected lamp, kan geleidelijk feller gaan branden om u te helpen natuurlijk te ontwaken en kan geleidelijk dimmen om u te helpen vrediger in slaap te vallen. Philips Hue White Ambiance verbetert moeiteloos elk moment in huis doordat het elke tint van wit licht kan leveren, van koel daglicht (6500 K) tot warmwit (2200 K). Via de Hue app op uw smartphone of tablet of via de Philips Hue Dimmer Switch in de Starter Kit, krijgt u eenvoudig toegang tot lichtrecepten die u gedurende de dag helpen te ontspannen of energie geven.


“Licht heeft zowel fysiek als emotioneel invloed op ons; we ervaren dat iedere dag weer als we wakker worden of gaan slapen”, zegt Chris Worp, van Philips Lighting. “Met Philips Hue White Ambiance willen we mensen controle geven over de impact die wit licht heeft op hun welzijn thuis, in het bijzonder rondom de dagelijkse bezigheden. Doordat u elke tint wit met uw vingertoppen kunt regelen, is het mogelijk het perfecte licht te kiezen dat u nodig heeft om u beter te voelen, ongeacht of dat een opwekkend licht is voor fitnessoefeningen of een gedimd nachtlicht om geleidelijk in slaap te vallen.”


Lichtrecepten
Philips Hue White Ambiance gaat uit van uw dagelijkse bezigheden. De volgende versie van de Philips Hue App bevat de nieuwe functie ‘routines’. Deze biedt bijvoorbeeld de 'ontwaak'-functie die de zonsopkomst nabootst en zorgt voor een geleidelijke toename van de helderheid die u 's morgens tijdig en op een natuurlijke manier wakker laat worden. De functie 'ga slapen' bootst de zonsondergang na, dimt het licht geleidelijk tot het helemaal uit is en bereidt uw lichaam zo voor op het inslapen. Voor wie jonge kinderen heeft die midden in de nacht wakker worden, is ‘nachtlicht’ een nieuw lichtrecept dat een laag lichtniveau levert met een minimale hoeveelheid blauw licht, hetgeen de verstoring van uw slaapcyclus vermindert. De beproefde lichtrecepten in de Philips Hue App zijn ontworpen om u de hele dag door verlichting op maat te bieden, om te concentreren op uw werk, te lezen, te ontspannen en energie op te doen of 's avonds te relaxen.


Met Philips Hue White Ambiance kunt u mooie witlichteffecten creëren die invloed hebben op hoe uw woning eruitziet. Als u een open woonkamer en keuken heeft, gebruik deze connected lampen dan om de ruimte subtiel in te delen – kies voor een sprankelend wit lichteffect in de keuken en een warm wit licht in woonkamer. Verander de sfeer van een hal onmiddellijk van praktisch, wanneer u thuiskomt, naar gastvrij als uw gasten arriveren door een subtiele verandering in de tint van het witte licht.


De Philips Hue White Ambiance Starter Kit wordt geleverd met twee Philips Hue White Ambiance-lampen (800 lumen bij 4000 K), een Bridge die Apple HomeKit ondersteunt en ook een Philips Hue Dimmer Switch. Dat betekent dat u al uw Philips Hue-lampen kunt bedienen via de Philips Hue App op uw smartphone, tablet, Siri spraakbesturing en Apple Watch. Alle andere bewoners, inclusief uw kinderen, kunnen de draagbare Philips Hue Dimmer Switch gebruiken om de lampen aan en uit te doen of om toegang te krijgen tot de lichtrecepten.


De nieuwe beleving van woningverlichting is essentieel voor Philips Hue. De sleutel daartoe ligt in de samenwerking met andere apps, producten en platforms. Philips Hue-lampen werken naadloos samen met de Nest Learning Thermostat, Nest Cam, Nest Protect en andere slimme woningapparaten zoals Amazon Alexa, om de manier waarop u uw woningverlichting beleeft en ermee omgaat, werkelijk te veranderen. Dankzij het ontwikkelaarsprogramma kent Philips Hue nu meer dan 600 apps van derden die ermee samenwerken. De app SleepCycle werkt als een wekker die u wekt als u in de lichte slaapfase verkeert, door een natuurlijke zonsopkomst na te bootsen. De Sunn-app houdt uw lichaamsklok gesynchroniseerd met de natuur door de kleur en helderheid van Philips Hue-licht aan te passen van zonsopkomst tot zonsondergang.


Philips Hue White Ambiance-lampen zijn verkrijgbaar vanaf voorjaar 2016 en geïntegreerde armaturen zijn vanaf najaar 2016 verkrijgbaar overal in Europa en Noord-Amerika.


Noot voor de redactie, niet voor publicatie. 

Voor meer informatie graag contact opnemen met:

Renée de Bruin
+31 6-11348365
Philips Lighting Nederland
www.lighting.philips.nl

.

Over Philips Lighting

Philips Lighting, onderdeel van Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), is wereldleider op het vlak van verlichtingsproducten, -systemen en -diensten. Ons inzicht in de manier waarop licht de mens positief beïnvloedt, gekoppeld aan onze verregaande technologische knowhow, stelt ons in staat om digitale verlichtingsinnovaties aan te reiken die een nieuwe toegevoegde waarde bieden, verrijkende gebruikerservaringen mogelijk maken en bijdragen tot een beter leven. Wij zijn actief op zowel de professionele markt als de consumentenmarkt en verkopen meer energie-efficiënte LED-verlichting dan eender welke andere onderneming. Als koploper in connected verlichtingssystemen en -diensten benutten we het Internet der dingen om licht een nieuwe dimensie te verlenen die verder reikt dan verlichting alleen, en zowel woningen, gebouwen als stedelijke ruimtes ingrijpend te veranderen. In 2015 bedroeg onze omzet 7,4 miljard EUR en stelden we wereldwijd 33.000 mensen tewerk. Meer informatie over Philips is te vinden op www.philips.com/newscenter.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.