Meer stijl in de badkamer met de Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

december 7, 2015

Meer glamour op de badkamer. Stijlvol in een paarse uitvoering. Tandenpoetsen wordt een ultieme beleving. Paars zette de toon in New York tijdens het Met Gala en de New York Fashion Week. Philips presenteert de Sonicare DiamondClean Amethyst, een exclusieve electrische tandenborstel in ultiem paars. Eigentijds, trendy, aansluitend op persoonlijke stijl.

 

“Producten zoals lipolie en lippenstift spelen een belangrijke rol in verschillende nieuwe stijlen, van een verleidelijk gothic uiterlijk tot glamoureuze looks geïnspireerd op diva's uit het verleden. Met de nieuwe DiamondClean Amethyst wil Philips gebruikers dit jaar een product bieden dat aansluit bij hun gevoel voor stijl en tegelijkertijd een betere mondhygiëne bevordert. Consumenten zijn in toenemende mate op zoek naar manieren om nieuwe technologieën te benutten, vooral wanneer deze kunnen worden aangepast aan hun eigen voorkeuren en behoeften. Deze electrische tandenborstel geeft stijlbewuste individuen een extra reden om de bekroonde Philips Sonicare DiamondClean-serie te proberen”, aldus Laura van der Laan, Marketing Manager Philips Oral Health Care.

 

Uit klinisch onderzoek blijkt dat de DiamondClean tot zeven keer meer tandplak verwijdert op lastig te bereiken plekken en de gezondheid van het tandvlees in slechts twee weken verbetert¹. Tevens is klinisch bewezen dat tanden in slechts één week zichtbaar witter worden². De DiamondClean Amethyst is uitgerust met de unieke Sonicare-technologie, die zorgt voor een dynamische reiniging door vloeistof tussen de tanden en langs het tandvlees te spuiten. Hierdoor wordt tandplak effectiever verwijderd op lastig bereikbare plekken, voor een schitterende glimlach. De reiniging kan aan de individuele behoeften van de gebruiker worden aangepast dankzij vijf poetsinstellingen:

  • ‘clean’ voor een standaard reiniging van de gehele mond;
  • ‘white’ om vlekken op het tandoppervlak te verwijderen en voor wittere tanden te zorgen;
  • ‘polish’ voor natuurlijk glanzende, gepolijste tanden;
  • ‘gum care’ om het tandvlees zacht te stimuleren en te masseren;
  • ‘sensitive’ voor gevoelige tanden.

 

Dankzij de ruitvormige borstelharen van DiamondClean kunnen gebruikers effectiever poetsen. De uniek vormgegeven borstelkoppen hebben 44% meer borstelharen dan de standaard ProResults-borstelkoppen van Philips, waardoor tandplak beter wordt verwijderd en een witter resultaat wordt verkregen .

 

Danzij het innovatieve glas, waarin de tandenborstel opgeladen wordt, pronkt de tandenborstel in de badkamer. Opladen hoeft slechts 1 keer per 3 weken. Het reisetui is voorzien van een electriciteitssnoer en een USB-poort, zodat de tandenborstel ook via een laptop op te laden is. Ideaal voor op reis!

 

De serie DiamondClean biedt nu 4 uitvoeringen: White, Pink, Black en Amethyst. Verkrijgbaar bij de erkende verkooppunten van Philips Sonicare. Adviesprijs €209,99.
 
Sonicare DiamondClean is in december 2015 door de Consumentenbond als Beste uit de Test benoemd.


¹ Effectiviteit plakverwijdering Philips Sonicare DiamondClean borstelkoppen - Putt M, Milleman J, DeLaurenti M, Schmitt P
² Evaluatie tussen Sonicare Diamond Clean en handmatig poetsen - Colgan P, DeLaurenti M, Johnson M, Jenkins W, Strate J

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Philips Sonicare DiamondClean Amethyst

Contact

Anne-Marie Sleurink

Public Relations Philips Consumer Lifestyle Nederland
anne-marie.sleurink@philips.com - +31 622306529

.

Over Koninklijke Philips N.V.:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 108.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.