Philips Shaver 7000-serie: ontworpen voor mannen die gevoeliger zijn dan ze denken

november 4, 2015

Eindhoven, Nederland – Zestig procent van alle mannen geeft aan last te hebben van een rode en geïrriteerde huid als gevolg van scheren. Philips, de grootste fabrikant van elektrische scheerapparaten ter wereld, heeft de Shaver 7000-serie ontwikkeld om de achterliggende oorzaak van dit probleem aan te pakken: wrijving tussen het scheerapparaat en de huid. Dit scheerapparaat is ontworpen om huidirritatie tegen te gaan, zodat mannen elke dag probleemloos kunnen scheren.

 

 

 

“Een gevoelige huid. Dit is niet alleen ongemakkelijk, maar kan ook leiden tot schaamte en aantasting van het zelfvertrouwen. Het hebben van een gevoelige  huid wordt meestal niet openlijk besproken, en mannen zoeken vaak naar manieren om de symptomen te bestrijden in plaats van de oorzaak echt aan te pakken. Veel mannen slaan dagen over tussen scheerbeurten of geven meer geld uit aan balsems en crèmes om de huidproblemen tijdelijk te verlichten. Deze gewoontes stellen hen echter niet in staat om zonder ongemak dagelijks te scheren”, aldus Wouter Jacobs, Marketing Lead bij Philips Benelux.

 

“In samenwerking met onze ontwikkelingsteams hebben wij daarom de Shaver 7000-serie ontworpen. Dit apparaat zorgt voor een glad scheerresultaat en is ontworpen om de gevoelige huid te beschermen tegen irritatie, door de wrijving als gevolg van scheren te verminderen. De Shaver 7000 is uitgerust met Comfort Rings die zijn voorzien van een coating van duizenden kleine microkorrels om de gevoelige huid te beschermen tegen de wrijving en irritatie die ontstaat doordat telkens hetzelfde deel van het gezicht wordt geschoren. Mannen kunnen nu elke dag gemakkelijk en probleemloos scheren.”

 

Dankzij de nieuwe coating van microkorrels op de Comfort Rings glijdt het apparaat met minimale wrijving over het gezicht, zodat dagelijks scheren mogelijk wordt. Hiermee is de Shaver 7000 het Philips-scheerapparaat bij uitstek voor een gevoelige huid. De Shaver 7000 presteert beter dan zijn voorganger als het gaat om tegengaan van roodheid, zichtbare huidirritatie en pijn. Al deze problemen worden voornamelijk veroorzaakt door de wrijving die ontstaat doordat dagelijks hetzelfde deel van het gezicht wordt geschoren. De DynamicFlex-scheerkoppen buigen moeiteloos in vijf verschillende richtingen om elke gezichtscontour te volgen voor een glad resultaat, terwijl het Gentle Precision-systeem de haren zacht naar de mesjes geleidt voor een comfortabele scheerbeurt.

 

De Shaver 7000-serie van Philips wordt optioneel geleverd met diverse SmartClick-opzetstukken voor een nog betere scheerervaring. De SmartClick-styler trimt baardharen naar kortere en gemakkelijker te verzorgen stoppels, zodat bepaalde delen van het gezicht minder vaak hoeven te worden geschoren. De SmartClick-opzetborstel kan op het scheerapparaat worden geklikt om het gezicht ‘s ochtends grondig te reinigen en om ‘s avonds het opgebouwde vuil te verwijderen. Deze wijze van reinigen is tot 10x effectiever dan reiniging met de hand2. Een schoner gezicht verbetert de conditie van de huid, voor een nóg betere uitstraling.

 

Overige kenmerken

  • AquaTec voor comfortabel droog scheren of verfrissend nat scheren
  • Ruim 50 minuten scheertijd na 1 uur opladen
  • Weergave van batterijstatus met drie LED-lampjes

 

De nieuwe Philips Shaver 7000-serie is verkrijgbaar bij de erkende verkooppunten van Philips. Verkrijgbaar in 6 modellen. Aviesprijzen van €149,99 tot €309,99. Voor meer informatie www.philips.com

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Philips Shaver 7000-serie

Contact

Anne-Marie Sleurink
Public Relations Manager Personal Health Philips Benelux
+31 622 30 65 29 / anne-marie.sleurink@philips.com

.

Over Koninklijke Philips N.V.:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 108.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.