Geniet van de meeste koffiespecialiteiten met de nieuwe Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe

oktober 28, 2015

Eindhoven, Nederland – De nieuwe Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe biedt de grootste keuze koffiespecialiteiten uit een compact apparaat. Met elf koffievarianten, die met één druk op de knop kunnen worden bereid, kan je met de Saeco PicoBaristo in je eigen keuken de verscheidenheid en kwaliteit van drankjes van een barista evenaren.

 

 

 

Stel je eigen ideale koffie samen
Naast het grote aanbod aan koffiespecialiteiten kan je met Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe je koffie gemakkelijk aan je eigen smaak aanpassen, waardoor je authentieke Italiaanse koffie kunt zetten voor elk moment van de dag. De intelligente gebruikersinferface beschikt over twaalf knoppen en een breed scherm waarop de combinatie van tekst en iconen het gebruiksgemak vergroot. Dankzij de geheugenfunctie onthoudt het apparaat jouw favoriete koffie aan de hand van het volume van je koffie.

 

Dankzij de unieke melkkaraf die voorzien is van de gepatenteerde Latte Perfetto-technologie wordt elk koffie die je zet afgemaakt met een zijdezacht laagje melk. Doordat de melk twee keer opgeschuimd wordt, schenkt het apparaat zonder spetters een romig laagje in je kopje op precies de goede temperatuur. Ook zorgt de Quick Clean-functie ervoor dat je de karaf met één druk op de knop na elk gebruik grondig kunt reinigen. De karaf kan makkelijk worden opgeborgen in de koelkast als hij niet wordt gebruikt en is vaatwasserbestendig.

 

Compacte en stijlvolle vormgeving
Ruimtebesparing is momenteel een belangrijke trend voor meer woongemak en mensen zoeken steeds vaker naar oplossingen die op een slimme en creatieve manier maximaal gebruik maken van de ruimte in hun keuken. De Saeco PicoBaristo One Touch Milk Carafe is speciaal met deze trend in gedachten ontworpen. Het compacte ontwerp is zorgvuldig afgewerkt, met een iconische voorkant van roestvrij staal. De Saeco PicoBaristo is daarmee een ideaal apparaat voor mensen die graag willen genieten van een verscheidenheid aan kwaliteitskoffies gezet met verse bonen, maar geen concessies willen doen op het gebied van stijl, design en ruimte.

 

Gegarandeerd 5.000 kopjes zonder ontkalken*
Om alleen de meest smakelijke koffie te zetten met puur water, is de nieuwe PicoBaristo One Touch Milk Carafe uitgerust met de meest recente innovatie van Saeco: het gepatenteerde AquaClean-filter. Het filterproces is verbeterd dankzij de ionenwisselaar en een microporeuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt, waardoor het risico dat kalkaanslag de werking van je apparaat aantast aanzienlijk afneemt. Dankzij deze unieke functies zorgt het AquaClean-filter (mits regelmatig vervangen) ervoor dat je 5.000 kopjes* kunt zetten zonder het apparaat te ontkalken.


De échte koffie van de Italiaanse uitvinder van volautomatische espressomachines
Saeco’s volledig automatische espressomachines worden al dertig jaar vervaardigd met de precisie van een ingenieur, het oog van een ontwerper en de deskundigheid van een professionele barista, om zo een authentieke Italiaanse koffie-ervaring bij jou thuis te brengen. Saeco bouwt trots voort op deze traditie en is uitgeroepen tot de perfecte espresso volgens Italiaanse kenners**. Het gepatenteerde, 100% keramische maalmechanisme van de Saeco PicoBaristo zorgt ervoor dat je de maximale smaak uit je koffiebonen kunt halen, zonder ze te heet te maken of te verbranden, onafhankelijk van welke melange je kiest. Bovendien beschikt dit koffiezetapparaat over tien aanpasbare maalinstellingen, van de fijnste maling voor een sterke espresso tot de grofste maling voor een lichtere koffie. Met de Quick Heat Boiler kun je de ideale espresso en cappuccino te zetten zonder de wachttijd, waarbij het geheim zit in de lichte behuizing van aluminium en roestvrij staal, die snel en veilig hoge temperaturen kan bereiken.

 

De nieuwe Saeco PicoBaristo HD8927/01 is vanaf 1 november 2015 verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 849,99 EURO.

 

Noot voor de redactie:

* Uitgaande van kopjes met een inhoud van 100 ml en acht filtervervangingen zoals aangegeven door het apparaat.
** Perfecte espresso, cappuccino, latte macchiato volgens Centro Studi Assaggiatori / Italian Tasters

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Anne-Marie Sleurink
Public Relations Manager Personal Health Philips Benelux
+31 622 30 65 29 / anne-marie.sleurink@philips.com

.

Over Saeco

Over Saeco International Group:
Saeco is de toonaangevende ontwerper en producent van espresso apparaten voor thuis en professioneel gebruik. Saeco vervaardigt tevens retailmachines voro warme en koude dranken en snacks. Het bedrijf werd in 1981 opgericht in Italië en is gevestigd in Gaggio Montano (Italië) en in Roemenië. Saeco heeft rond de 1.500 werknemers in dienst en produceert in 3 fabrieken 1,5 miljoen machines per jaar. De espresso apparaten worden onder de merknamen Saeco en Gaggia op de markt gebracht. In juli 2009 werd Saeco International Group S.p.A. door Koninklijke Philips N.V. overgenomen.

.

Over Koninklijke Philips N.V.:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 108.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.nl/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.