Saeco Incanto One Touch Milk Carafe met AquaClean technologie combineert fraaie vormgeving met pure koffie


Espressomachine met unieke AquaClean technologie voor de meest zuivere koffie

juni 16, 2015

Eindhoven – Saeco, uitvinder van de volautomatische espressomachine, bestaat dit jaar 30 jaar en ontwikkelde sinds 1985 een uitgebreid portfolio espressomachines waarmee consumenten thuis koffie konden zetten met versgemalen bonen. Met de nieuwe Incanto One Touch Milk Carafe biedt Saeco een volledig automatische espressomachine voor liefhebbers van authentieke Italiaanse espresso, cappuccino en latte macchiato*. Door 100% keramische maalschijven blijft de smaak van de verse boon optimaal en door de nieuwe en unieke AquaClean technologie is ontkalken niet meer nodig is tot 5000 kopjes koffie.**

 

Koffieliefhebbers willen nu meer dan ooit hun favoriete koffievarianten thuis kunnen bereiden met verse bonen. Doordat de bonen vlak voor bereiding wordt gemalen met keramische schijven blijft de optimale smaak van de boon behouden. De fraaie Saeco Incanto One Touch Milk Carafe weerspiegelt het belang dat Saeco hecht aan perfectie. Deze nieuwe espressomachine is uitgerust met een aantal gepatenteerde innovaties en biedt een ruime keuze aan koffievariaties. De stijlvol vormgegeven Saeco Incanto One Touch Milk Carafe beschikt over een schitterend front van roestvrij staal met elegante metalen accenten aan de bovenzijde.

 

Geavanceerde technologie voor alle koffiewensen

 

De Saeco Incanto One Touch Milk Carafe zorgt voor een heerlijk aroma dankzij de gepatenteerde volledig keramische maalmechanismen, die maximale smaak aan de bonen onttrekken en consistente goede prestaties leveren over een lange periode. De koffiesterkte kan bovendien worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren dankzij de vijf maalstanden (van fijn tot grof), die zorgen voor een intenser of juist zachter aroma.

Dankzij de innovatieve melkkan met dubbel reservoir produceert de espressomachine heerlijk fluweelzacht melkschuim dat zonder spatten in het kopje wordt geschonken, voor een perfecte smaakervaring.

 
De slimme en gebruiksvriendelijke geheugenfunctie onthoudt de persoonlijke voorkeuren voor de zetduur van elke koffievariant. Via de intuïtieve display kunnen de koffiesterkte en temperatuur worden aangepast aan de individuele voorkeuren van de gebruiker. De volledig uitneembare koffiezetmodule kan in een handomdraai worden gereinigd.

 

Gegarandeerd 5.000 kopjes zonder ontkalken**

 

Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van een koffiezetapparaat en zorgt voor perfect smakende koffie, maar het proces kan ingewikkeld en zeer tijdrovend zijn.

 

Deze volledig automatische espressomachine is uitgerust met de nieuwe gepatenteerde AquaClean-filter, die de opbouw van kalkaanslag tegengaat en het water verder zuivert voordat het door het apparaat wordt gebruikt. Deze innovatieve filter kan eenvoudig in het waterreservoir worden geïnstalleerd met behulp van een ‘click & go’-systeem, en is uitgerust met een ionenwisselaar en een microporeuze filter die poederdeeltjes tegenhoudt. Het gepatenteerde systeem zorgt bovendien voor een grondigere reiniging van het water en een authentieke koffiesmaak, wat natuurlijk bijdraagt aan de kwaliteit van het eindresultaat.

 

De AquaClean-filter is een voorbeeld van Saeco’s nadruk op geavanceerde techniek en streven naar perfectie in elk onderdeel van zijn volautomatische espressomachines. Als de filter regelmatig wordt vervangen, hoeft men de machine pas na 5.000 kopjes te ontkalken.**

 

“In de afgelopen dertig jaar heeft Saeco slimme innovatie gecombineerd met authentieke Italiaanse stijl in een voortdurende zoektocht naar topkwaliteit, zodat consumenten zelf thuis hun optimale koffie-ervaring kunnen beleven”, aldus Erik Schimmer van Saeco. “Onze nieuwe Incanto One Touch Milk Carafe bouwt voort op deze rijke traditie. Nu kunnen koffieliefhebbers thuis genieten van wat echt belangrijk voor hen is: een verrukkelijk kopje koffie, elke keer gezet met gezuiverd water.”

 

De Saeco Incanto One Touch Milk Carafe is verkrijgbaar in Nederland en België voor de volgende adviesprijzen:

  • HD8911/01: 599,99 (nu beschikbaar)
  • HD8914/01: 649,99
  • HD8917/01: 749,99

 

 

Noot voor de redactie:
* Centro Studi Assaggiatori
** Uitgaande van kopjes met een inhoud van 100 ml en acht filtervervangingen zoals aangegeven door het apparaat.

 

Saeco Incanto One Touch Milk Carafe

Saeco Incanto One Touch Milk Carafe

Saeco Incanto One Touch Milk Carafe

Saeco Incanto One Touch Milk Carafe

Saeco Incanto One Touch Milk Carafe

Saeco Incanto One Touch Milk Carafe

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Saskia Maas
Senior Manager Public Relations, Philips Consumer Lifestyle
Tel: +31 (0)6 53408194   
E-mail: saskia.maas@philips.com.

Over Saeco International Group:

Saeco is de toonaangevende ontwerper en producent van espresso apparaten voor thuis en professioneel gebruik. Saeco vervaardigt tevens retailmachines voro warme en koude dranken en snacks. Het bedrijf werd in 1981 opgericht in Italië en is gevestigd in Gaggio Montano (Italië)  en in Roemenië. Saeco heeft rond de 1.500 werknemers in dienst en produceert in 3 fabrieken 1,5 miljoen machines per jaar. De espresso apparaten worden onder de merknamen Saeco en Gaggia op de markt gebracht. In juli 2009 werd Saeco International Group S.p.A. door Koninklijke Philips N.V. overgenomen.

.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 108.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.com/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.