Stoom door je strijkgoed met Philips PerfectCare Elite


Philips introduceert de snelste en krachtigste stoomgenerator ter wereld, voorzien van het lichtste strijkijzer op de markt.

april 30, 2015

Eindhoven – Philips, het meest verkochte strijkijzermerk ter wereld, biedt met de PerfectCare Elite een revolutionaire nieuwe manier van strijken. Met de unieke Optimal TEMP-technologie is een temperatuurknop overbodig en worden alle soorten stoffen door elkaar gestreken op de perfecte temperatuur. De PerfectCare Elite is bewezen de krachtigste en snelste stoomgenerator ooit en beschikt over een onovertroffen stoomproductie. Daarnaast is de nieuwe PerfectCare Elite het lichtste strijkijzer op de markt voor nog comfortabeler strijken.1


De Optimal TEMP-technologie is exclusief voor de PerfectCare-serie van Philips, en zorgt voor gemakkelijker, sneller en veiliger strijken. Van een spijkerbroek tot uw favoriete zijden bloes: dankzij deze gepatenteerde technologie kunt u al uw kleding op dezelfde perfecte temperatuur strijken, zonder dat u de instellingen of temperatuur hoeft aan te passen. U hoeft uw kleding niet eerst te sorteren, of te wachten totdat het strijkijzer weer op de juiste temperatuur is na het strijken van een kledingstuk. PerfectCare Elite garandeert dat er geen schroeiplekken ontstaan in stoffen die geschikt zijn om te strijken. Dit geeft u vertrouwen bij het strijken van zelfs de meest delicate en kostbare kledingstukken in uw garderobe.

De PerfectCare Elite produceert meer stoom dan welke andere stoomgenerator dan ook. De stoom dringt diep door in de kleding, zodat u snel door uw stapel strijkgoed heen bent. Dankzij z’n stoomkracht en consistente resultaten kan de PerfectCare Elite bogen op de snelste strijkprestaties.2 Ook maakt het systeem gebruik van Philips’ revolutionaire T-ionicGLIDE-technologie met gepatenteerde nieuwe coating voor de meest soepel glijdende strijkzool ooit. De zorgvuldig ontworpen vorm en stoomopeningen van de strijkzool zorgen voor een gelijkmatige stoomverdeling zodat kreukels eenvoudig rechtgestreken worden. Op die manier kan zelfs de grootste berg strijkgoed snel worden weggewerkt.


Het apparaat is zo ontworpen dat strijken eenvoudiger en leuker wordt. De PerfectCare Elite beschikt over het lichtste strijkijzer op de markt3, zodat u sneller en prettiger kunt strijken zonder dat dit ten koste gaat van het resultaat. Het apparaat is ook ideaal om verticaal te stomen: precies wat uw gordijnen, jassen en andere delicate kledingstukken nodig hebben.


Daarnaast beschikt de PerfectCare Elite over het ‘Easy De-Calc’ antikalksysteem, een groot waterreservoir voor nog meer efficiëntie, verticale hulpstukken en een slang met een groter bereik. Daarmee staat het systeem garant voor een nieuwe, zorgeloze strijkervaring.


Remco Broeckx, Marketing Manager bij Philips: “Als wereldwijde nummer 1 op het gebied van strijken ontwikkelen we zinvolle innovaties om strijken gemakkelijker te maken. We weten dat tijd kostbaar is, en dat niemand lang achter de strijkplank wil staan. De PerfectCare Elite is de ideale oplossing om tot wel 50% tijd te besparen”.

De Philips PerfectCare Elite is getest en goedgekeurd door onafhankelijke textielinstituten (DWI, IWTO en Woolmark) voor zijn uitstekende strijkprestaties.


Kenmerken Philips PerfectCare Elite:

De krachtigste en snelste stoomgenerator ter wereld, met het lichtste strijkijzer4 
 • Meest soepel glijdende strijkzool ter wereld dankzij T-ionicGLIDE-technologie.
 • Hoogste stoomproductie voor de kortste strijktijd.
 • Het unieke ontwerp van het strijkijzer en de geavanceerde technologie maken krachtige prestaties mogelijk met een licht strijkijzer, voor een snellere, prettigere strijkervaring.

Eén perfecte instelling voor al uw kleding
 • Optimal TEMP-technologie: bij verschillende stoffen hoeft de temperatuur niet te worden aangepast.
 • Gegarandeerd veilig; geen schroeiplekken in alle stoffen die gestreken kunnen worden.
 • Getest en goedgekeurd door de onafhankelijke textielinstituten Woolmark, IWTO en DWI.

Comfortabel strijken
 • Ultralicht strijkijzer om eenvoudiger te strijken.
 • Twee minuten opwarmtijd.
 • ‘Easy De-Calc’-systeem om kalkvorming eenvoudig en effectief te voorkomen.
 • Groot afneembaar waterreservoir (inhoud: 1,8 liter).
 • Waarschuwingssignaal bij leeg reservoir en eenvoudig bijvulsysteem.
 • Hulpstukken voor verticaal strijken.
 • Geluiddempende technologie om het geluid van de pomp en de stoom te beperken.
 • Slang met groter bereik.
 • Automatische uitschakeling wanneer het apparaat 10 minuten niet is gebruikt.
 • Instelling om tot wel 50% energie te besparen.
 • Veiligheidsslot om de stoomgenerator veilig mee te nemen en op te bergen.

  Philips PerfectCare Elite is in Nederland verkrijgbaar vanaf april 2015.

 

Adviesprijzen
PerfectCare Elite GC9620/20, GC9622/20, GC9630/20 - 299.99 Euro
PerfectCare Elite Silence GC9640/60, GC9642/60 - 349.99 Euro
PerfectCare Elite Silence GC9650/80 - 399.99 Euro

Voor meer informatie over Philips PerfectCare strijksystemen www.philips.nl/perfectcare1 Getest in december 2014 en vergeleken met de bestverkochte stoomsystemen, gewicht op basis van de strijkbout en kracht op basis van de stoomtoevoer van het strijkijzer (norm IEC 60311)
2 Getest in januari 2015 in vergelijking met de meest verkochte stoomgenerator.
3 Getest in december 2014 en vergeleken met de bestverkochte stoomsystemen, gewicht op basis van de strijkbout en kracht op basis van de stoomtoevoer van het strijkijzer (norm IEC 60311)
4 Getest in december 2014 en vergeleken met de bestverkochte stoomsystemen, gewicht op basis van de strijkbout en kracht op basis van de stoomtoevoer van het strijkijzer (norm IEC 60311)

Philips PerfectCare Elite

Philips PerfectCare Elite

Philips PerfectCare Elite

Philips PerfectCare Elite

Philips PerfectCare Elite

Philips PerfectCare Elite

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Saskia Maas
Senior Manager Public Relations, Philips Consumer Lifestyle
Tel: +31 (0)6 53408194
E-mail: saskia.maas@philips.com

.

Over Koninklijke Philips N.V.:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 105.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.com/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.