Philips wederom verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever tijdens Randstad Awards 2015


Dit jaar een aangename werksfeer en baanzekerheid belangrijkste arbeidsvoorwaarden

april 22, 2015

Amsterdam – Dinsdag 21 april zijn de Randstad Awards uitgereikt in Ziggodome Amsterdam. Philips wint voor de tweede keer achtereenvolgens de award voor meest aantrekkelijke werkgever in Nederland in de categorie profit.

Goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden
Ook dit jaar is dankzij de goede werksfeer en de arbeidsvoorwaarden, Philips Nederland wederom verkozen tot meest aantrekkelijke werkgever van Nederland.
Vanuit Philips Nederland is er veel focus om het innovatieve personeelsbeleid verder te ontwikkelen. In het personeelsbeleid staat persoonlijke ontwikkeling, een goede work-life balance en gezondheid centraal.

“Philips heeft als doel om wereldwijd het leven van mensen beter te maken met belangrijke innovaties, wij ervaren dat mensen hierom Philips een aantrekkelijke werkgever vinden”, aldus Ariane Roos, Director Customer Services & Operations bij Philips Healthcare.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Anne-Marie Sleurink
External Communications Manager a.i.
Tel. +31 6 22 30 65 29
E-mail: anne-marie.sleurink@philips.com.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 105.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.com/nieuwscentrum..

Over het onderzoek en de Randstad Awards

De Randstad Award is de jaarlijkse prijs voor de aantrekkelijkste werkgevers van Nederland; gekozen door het Nederlands publiek. Dit onderzoek laat Randstad al 15 jaar uitvoeren. De respondenten, mannen en vrouwen, werkend en niet-werkend in de leeftijd van 18 tot 65 jaar, kiezen uit de 359 grootste Nederlandse organisaties de aantrekkelijkste werkgevers.
Onderzoeksbureau ICMA heeft in oktober en november 2014 een representatief online panel van meer dan 16.703 respondenten een vragenlijst laten invullen. Het onderzoek geeft ook antwoord op de vraag welke aspecten van belang zijn om als werkgever aantrekkelijk gevonden te worden. Het volledige onderzoek is terug te vinden op www.randstad.nl/award.
.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.