Nog sneller een langdurig gladde huid met de nieuwe Philips Lumea Comfort


Je onderbenen haarvrij in slechts 13 minuten

maart 30, 2015

Eindhoven – Philips breidt zijn toonaangevende serie IPL-producten (Intense Pulsed Light) uit met de nieuwe Philips Lumea Comfort, het kleinste en lichtste schoonheidsproduct in de Philips Lumea-serie voor een langdurig gladde onthaarde huid. De Lumea Comfort bouwt voort op het succes van de bestaande Philips Lumea-serie en biedt vrouwen een klein, snel en gebruiksvriendelijk ontharingsapparaat met een levensduur van ongeveer 200.000 IPL-pulsen.
 
“Bij Philips begrijpen we dat vrouwen waarde hechten aan de vrijheid van een gladde onthaarde huid, maar het vaak te druk hebben voor uitgebreide schoonheidsbehandelingen. De nieuwe Lumea Comfort werkt 40% sneller dan voorgaande compacte Lumea Comfort-modellen. Hierdoor is het nu mogelijk om beide onderbenen binnen slechts 13 minuten te behandelen”, aldus Kim Tielemans, Marketing Manager bij Philips.

 

200.000 lichtpulsen, geen haar
Met dit nieuwe product wil Philips meer vrouwen helpen om gewoon thuis snel en gemakkelijk te ontharen met een langdurig resultaat, zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met afspraken bij een schoonheidsspecialist of uitgroeiperiodes. “Bij Philips willen we innovatie inzetten om vrouwen steeds weer de best mogelijke schoonheidsproducten te kunnen bieden”, vervolgt Kim Tielemans. “De Philips Lumea Comfort is niet alleen zeer betaalbaar, dit product levert ook uitstekende resultaten en gaat gegarandeerd meer dan 200.000 lichtpulsen mee.”

 

Ontworpen voor de behoeften van vrouwen
De technisch deskundigen van Philips hebben voor de Lumea-serie nauw samengewerkt met huidexperts en dermatologen om de IPL-technologie geschikt te maken voor veilig, effectief en eenvoudig thuisgebruik. IPL is een innovatieve en geavanceerde ontharingsmethode op basis van licht, die oorspronkelijk alleen beschikbaar was in professionele schoonheidssalons. Alle producten, van het topmodel Philips Lumea Precision Plus tot de compacte Philips Lumea Comfort, bieden vrouwen een effectieve, snelle en eenvoudige manier om thuis zelf voor een langdurig gladde huid te zorgen.

 

Philips Lumea Comfort in de praktijk

  • De Philips Lumea-serie maakt de effectieve IPL-technologie geschikt voor thuisgebruik en voorkomt de teruggroei van haar, waardoor de huid langer glad blijft.
  • De Philips Lumea Comfort is het kleinste en lichtste schoonheidsproduct in de Philips Lumea-serie en bovendien gebruiksvriendelijk dankzij de goede hanteerbaarheid, de compacte vormgeving met snoer en het luxe opbergetui.
  • De Philips Lumea Comfort is geschikt voor zowel gezicht als lichaam en behandelt per keer een oppervlak van 2,7 cm².
  • Als extra voorzorgsmaatregel bepaalt de Skin Color Sensor-functie de huidskleur van de gebruiker, en past de stand daaraan aan.
  • De Slide & Flash-technologie waarborgt gebruiksgemak.
  • Het ingebouwde UV-filter beschermt de huid tegen blootstelling aan ultraviolet licht.

 

De Philips Lumea Comfort is verkrijgbaar vanaf eind April voor de adviesprijs van 269,00 Euro.
Kijk voor meer informatie op www.philips.nl/lumea

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Philips Lumea Comfort

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Saskia Maas
Senior Manager Public Relations, Philips Consumer Lifestyle
Tel: +31 (0)6 53408194   
E-mail: saskia.maas@philips.com

.

Over Koninklijke Philips N.V.:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 105.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.com/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.