Nieuwscentrum

Vers sap met optimaal behoud van vitamines maak je in een handomdraai met de nieuwe Philips slowjuicer


Ideaal voor zowel zacht fruit als harde groenten

maart 26, 2015

Eindhoven – De juiste hoeveelheid fruit en groente is een van de belangrijkste elementen van een gezond voedingsplan. De Philips Avance Collection slowjuicer helpt om gezonder te leven door meer groente en fruit op te nemen in het dagelijkse voedingspatroon. Zelf vers sap maken, 100% natuurlijk en boordevol vitamines en voedingsstoffen, was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de unieke perstechnologie maakt de Philips slowjuicer voor een heel gezin geconcentreerd sap vol vezels, zelfs van de hardste ingrediënten.

 

Welke groenten of fruitsoorten ook favoriet zijn; door de robuuste motor en beschikbaarheid van verschillende zeven* is alles mogelijk. Dankzij de zachte perstechnologie is het mogelijk heerlijk sap te maken met veel voedingswaarde, bijvoorbeeld van zacht fruit zoals tomaten, granaatappels en druiven. Maar ook voor de meest harde groenten is de nieuwe Philips Avance Collection slowjuicer geschikt, zoals wortelen, rode biet en radijs. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeur kan een helder sap gemaakt worden met de fijne zeef, of een zeer geconcentreerd sap met meer vruchtvlees en vezels met gebruik van de grove zeef. Daarnaast kan met het speciale inzetstuk zelfs sorbetijs gemaakt worden. *

 

De nieuwe Philips Avance Collection slowjuicer sluit perfect aan bij de groeiende behoefte van mensen om elke dag gezond te eten zonder daar teveel tijd en moeite in te hoeven steken” stelt Jeroen Kerkhoff, Marketing Manager bij Philips. “Het is een ideaal product om te zorgen dat je elke dag weer de benodigde vitamines en gezonde bouwstoffen binnenkrijgt”.

 

Met de Avance Collection-slowjuicer kan men 30 minuten lang ononderbroken sap maken van een grote hoeveelheid fruit en groenten. Dankzij de kan van 1,5 liter is puur sap maken nog nooit zo eenvoudig geweest. De nieuwe Philips Avance Collection slowjuicer is ontwikkeld om te helpen het beste uit groente en fruit te halen en wordt geleverd met een handig receptenboek. 

 

Vanaf nu is een glas sap vol vitaminen en gezonde bouwstoffen altijd binnen handbereik.


De Philips Avance Collection slowjuicer is in Nederland gefaseerd verkrijgbaar in drie uitvoeringen voor de volgende adviesprijzen. 

 

Philips Avance Collection slowjuicer HR1880/01 EUR 249,99 (per 01/05/2015)
Philips Avance Collection slowjuicer HR1882/31 EUR 269,99 (per 01/01/2015)
Philips Avance Collection slowjuicer HR1883/31 EUR 299,99 (per 10/08/2015)

 

(*) HR1880/01 wordt geleverd met fijne zeef; HR1882/31 met fijne zeef & grove zeef voor sap met meer vezels; HR1883/31 wordt geleverd met fijne zeef & sorbetijs accessoire.

Philips Avance Collection slowjuicer

Philips Avance Collection slowjuicer

Philips Avance Collection slowjuicer HR1880/01

Philips Avance Collection slowjuicer HR1880/01

Philips Avance Collection slowjuicer HR1882/31

Philips Avance Collection slowjuicer HR1882/31

Philips Avance Collection slowjuicer HR1883/31

Philips Avance Collection slowjuicer HR1883/31

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Saskia Maas
Senior Manager Public Relations, Philips Consumer Lifestyle
Tel: +31 (0)6 53408194   
E-mail: saskia.maas@philips.com

.

Over Koninklijke Philips N.V.:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHI) is een veelzijdige onderneming die actief is op het gebied van gezondheidszorg en welzijn. De onderneming is gericht op verbetering van de kwaliteit van leven van mensen door middel van zinvolle innovaties op het terrein van gezondheidszorg, lifestyle en verlichting. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. De onderneming boekte in 2014 een omzet van 21,4 miljard euro, heeft wereldwijd circa 105.000 medewerkers in dienst, en beschikt over verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen. De onderneming heeft een leidende positie op het gebied van cardiologie, spoedeisende zorg en zorg op afstand, energiezuinige verlichting en nieuwe verlichtingstoepassingen, en op het gebied van scheerapparaten en mondverzorgingsproducten. Meer nieuws over Philips vindt u op www.philips.com/nieuwscentrum.

.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.