1
Evenementen

Philips Automotive Lighting werkt samen met

MSi Race Tech Institute

Over MSi race tech institute

Over MSi Race Tech Institute


Het Motor Sport Institute is gehuisvest in een werkelijk unieke ruimte, met meer dan 12.000 m2 aan onderwijs, sport en technologie.

 

Hun geavanceerde technologie en toonaangevende apparatuur maken ongelooflijke ervaringen en evenementen voor klanten en fans mogelijk, samen met onze toewijding aan veiligheid op de weg en het promoten van academische en sportieve talenten.

zoeken naar talent

Scholarship


Automotive Lighting en verlichtingstechnologie zijn belangrijk voor de veiligheid op de weg. Daarom streven we er voortdurend naar om jonge mensen te helpen, te ondersteunen en te stimuleren om uit te blinken in dit vakgebied. Voortbouwend op deze veelbelovende toekomst, presenteren Philips Automotive Lighting en het MSi Race Tech Institute met trots de "Philips Automotive Lighting Scholarships". Deze beurs is bedoeld om jonge getalenteerde engineers en monteurs te ondersteunen en te stimuleren voor de toekomst van autoverlichting.
scholarship

Deze beurzen, die een totaalbudget van 10.000 euro beslaan, gaan naar drie studenten van MSi-opleidingen, om hun talent te stimuleren en ze te helpen met hun academische loopbaan. Twee daarvan zijn gericht op studenten, monteurs of engineers van elk opleidingsniveau van het MSi Race Tech Institute. Zij krijgen 3000 euro voor het bekostigen van hun studieplan. De derde, voor de technische studenten van de Master Motorsport Engineering, omvat een schenking van 4000 euro om het beste technologische innovatieproject mogelijk te maken, waarbij met name gelet wordt op de toepasbaarheid ervan voor voertuigverlichtingssystemen.

 

Ga voor meer informatie over de scholarships naar www.msiracetech.es of stuur uw vragen rechtstreeks naar formacion@msispain.com

Terug naar boven