Cardiologie met precisiediagnose

Iedere diagnose is een bepalend moment.​ Maak die momenten doeltreffender met slimme oplossingen, gestroomlijnde workflows en bruikbare inzichten voor datagedreven hartzorg. Creëer overzichtelijke zorgtrajecten voor uw patiënten, zelfs degenen met zeer complexe aandoeningen.

  Workflows voor cardiale diagnose versnellen

  Om kwalitatief hoogwaardige cardiale diagnoses te stellen in tijden van een hoog volume, met steeds meer data en oplopende kosten, is rigoureuze optimalisering van de dagelijkse werkzaamheden nodig.​

  We zijn er om de gaten in uw klinische werkzaamheden te identificeren en deze te helpen overbruggen. Zo worden met AI lastige procedures toegankelijk en herhaalbaar en heeft u op ieder zorgpunt relevante inzichten dankzij intelligent databeheer.​

  Werk slimmer. Partner met Philips.

  Patiënt legt iets uit met handgebaar

  De sleutel tot een geïntegreerde workflow voor vroegtijdige behandeling

  Als patiënten eerder in het myocardiale ziekteproces worden geïdentificeerd, kan dit de tijd helpen verlengen voordat ze in een later stadia van hartfalen terechtkomen. Diagnostische zekerheid en klinische efficiëntie zijn cruciaal om vroegtijdig in te grijpen. Twee vooraanstaande artsen leggen uit waarom.

  Haal het maximale uit uw diagnoseprogramma voor cardiologie. Neem vandaag nog contact op met een expert van Philips.

  Verbeter workflows met zinvolle innovatie

  Verkrijg efficiënter betrouwbare diagnoses met geïntegreerde producten en services voor cardiologische beeldvorming die zijn ontworpen om zorgteams te helpen effectiever te werken in het gehele patiëntenzorgtraject.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.