Breastfeeding

Borstvoeding

Ondersteunt jou met vernieuwende oplossingen voor borstvoeding     

       

Deze website is voor professionals uit de gezondheidszorg. Als je een ouder bent, die op zoek is naar product informatie, klik hier

Vraag informatie aan

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Vorige
Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.
*
*
Vorige

Breastfeeding

Ons doel is moeders helpen hun doelen te bereiken in borstvoeding

  

Zorg professionals, zoals jij, zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor moeders en hun baby's. Jouw raad en hulp is van cruciaal belang.

 

De voordelen van borstvoeding zijn onmiskenbaar voor een gezonde ontwikkeling van pasgeborenen, maar bij sommige moeders lukt het niet altijd om alleen maar borstvoeding te geven, of toch niet de hele tijd.

 

Onze borstkolven en producten voor borstverzorging en het bewaren van moedermelk zijn ontwikkeld dankzij uitgebreide klinisch onderzoek door toonaangevende wetenschappers en instellingen, en meer dan 15 000 moeders wereldwijd. Ze zijn ontworpen om meer comfort te bieden en de melkproductie te optimaliseren. Ze benaderen het natuurlijke voeden van baby's en maken zo het voedingsmoment aangenaam voor moeders en hun baby's. Zo krijgen die een gezonde, gelukkige start in het leven.

 

Sinds 1989 gaat ons streven naar kwaliteit steeds samen met jouw vraag naar uitzonderlijke zorg voor moeder en kind.

 

Je kan de Philips Avent producten zonder enige twijfel aanraden.

Educatie voor de zorgprofessional


Bekijk de video’s met Vicky Scott, verloskundige en internationaal adviseur op het gebied van borstvoeding. De video is bedoeld om een handvat te geven om ouders te ondersteunen met borstvoeding.
Prepare for breastfeeding
Voorbereiding op borstvoeding
Breastfeeding positions
Borstvoeding posities
Perfect latch and attach​
Perfect aanleggen en aanhechten
Breast pumps to support breastfeeding
Borstkolf om borstvoeding te ondersteunen
Support in dealing with inverted nipples
Ondersteuning bij ingetrokken tepels
Breastfeeding hunger cues
Borstvoeding honger signalen
Drinking patterns of breastfeeding
Drinkpatronen van het borstvoeden
Baby's cues and tips for moms
Baby signalen en tips voor de moeder
Providing the best care
Geven van de beste zorg
Drinking patterns of breastfeeding
Overkom moeilijkheden tijdens het borstvoeden

Borstvoeding
training

Changing the Culture of Postpartum Skin-to-Skin Contact to Increase Breastfeeding Rates

Bekijk de cursus
The Ultimate Marathon Supporting Optimal Milk Supply for Pump-Dependent Mothers in the NICU

Bekijk de cursus

In dit onderdeel:

 • Interventionele radiologie

  Interventionele radiologie

  Ontdek hoe interventionele radiologie oplossingen van Philips kunnen helpen patiëntresultaten te verbeteren. Bekijk onze oplossingen voor uw interventionele procedures.

 • Consumables and accessories

  Consumables and accessories

 • Zorg voor moeder en kind

  Zorg voor moeder en kind

  U vindt dat elke moeder en kind de best mogelijke zorg verdienen - vóór, tijdens en na de geboorte van de baby. Bij Philips delen we uw passie en ondersteunen we uw missie.

 • Ultrasound

  Ultrasound

  Philips werkt continu aan innovatie en verbetering van haar medische apparatuur, zoals op het gebied van echografie. Ondek hier onze Ultrasound oplossingen.

 • Spoedeisende zorg en reanimatie

  Spoedeisende zorg en reanimatie

  Ontdek hoe u met Philips oplossingen voor spoedeisende zorg en reanimatie snel kunt reageren op noodsituaties. Meer over onze innovatieve oplossingen.

 • Slaap- en respiratoire zorg

  Slaap- en respiratoire zorg

  Ontdek hoe de Philips innovaties op het gebied van beademingszorg leiden tot natuurlijke slaap. Bekijk alle oplossingen voor slaap- en beademingszorg.

 • Respiratoire zorg ziekenhuis

  Respiratoire zorg ziekenhuis

  Ontdek hoe de Philips innovaties de respiratoire zorg in het ziekenhuis verbeteren. Bekijk alle beademingsapparatuur en patiëntmaskers.

 • Refurbished Systems

  Refurbished Systems

  Betrouwbare gereviseerde medische systemen van Philips. Beschik over geavanceerde technologie voor uw patiënten. Bekijk onze gereviseerde systemen.

 • Radiotherapie/oncologie

  Radiotherapie/oncologie

  Philips Pinnacle³ verbetert de nauwkeurigheid en workflow efficiency van radiotherapie. Meer informatie over de planning van de behandeling.

 • Radiografie

  Radiografie

  Met nauwkeurige en interactieve planninghulpmiddelen is Philips Pinnacle³ qua prestaties en betrouwbaarheid een toonaangevend planningsysteem voor radiotherapie

 • Patiëntbewaking

  Patiëntbewaking

  Ontdek hoe Philips patiëntbewaking systemen verwerkbare, zorgspecifieke informatie bieden. Meer informatie over patiëntmonitoren en compacte modellen.

 • Pathology

  Pathology

  Meet the challenges of today’s busy pathology lab with a digital pathology solution that help to increase workflow efficiencies, speed up consults and uncover new insights.

 • Mobiele C-armen

  Mobiele C-armen

  Ontdek hoe de Philips C-armen met beeldversterker beelden van een hoge kwaliteit bieden bij een lage dosis röntgenstraling. Lees hoe ze gemakkelijk kunnen worden gebruikt.

 • Magnetische resonantie

  Magnetische resonantie

  Ontdek hoe Philips magnetische resonantie systemen u kunnen helpen nauwkeurige diagnoses te stellen. Bekijk onze MRI systemen en oplossingen.

 • In-vitro Diagnostics

  In-vitro Diagnostics

  Uitvoering van in-vitro diagnostiek dicht bij uw patiënt is een manier om betere zorg te bieden voor minder geld. Wij willen u helpen om medische beslissingen te kunnen nemen op de plek waar uw patiënt is, of dat nu thuis is of in het ziekenhuis, zodat snel het juiste behandelingstraject kan worden gestart.

 • Fluoroscopie

  Fluoroscopie

  Met de universele radiografie- en fluoroscopiesystemen van Philips kunt u vrijwel elk R/F-onderzoek uitvoeren.

 • Diagnostische ECG

  Diagnostische ECG

  De systemen van Philips voor algoritmen, cardiografen, monitoren en het beheer van ECG-gegevens versnellen de kennisstroom op het gebied van cardiologie binnen uw organisatie. Zo stroomlijnt u de workflow, verbetert u de productiviteit en verhoogt u de kwaliteit van de cardiale zorg.

 • Dermatology

  Dermatology

 • Customer Service Solutions

  Customer Service Solutions

  Van de meest elementaire diensten tot aan de meest uitgebreide overeenkomst; wij helpen elke klant met het vinden van de juiste service-oplossing.

 • Computertomografie

  Computertomografie

  Ontdek hoe Philips computertomografie het diagnostisch potentieel van CT beeldvorming benut. Bekijk alle CT scanners, technologieën en toepassingen.

 • Clinical informatics

  Clinical informatics

  Verkrijg gemakkelijk toegang tot geïntegreerde informatie die de patiëntenzorg in uw hele instelling ten dienste kan staan. Leer hoe wij IT mogelijk maken, tezamen met onze klinische informatie oplossingen.

 • Advanced Molecular Imaging

  Advanced Molecular Imaging

  Ontdek hoe Philips Advanced Molecular Imaging zorgt voor betere diagnostiek met lage doses. Bekijk alle PET/CT, SPECT en visualisatie oplossingen.