Hoe Philips omgaat met COVID-19

We zetten ons in deze moeilijke tijd nog meer in om levens te verbeteren. Ter ondersteuning van zorgsystemen en zorgprofessionals hebben we de COVID-19-hub ontwikkeld.

Beademingsapparaten voor ziekenhuizen

De juiste zorg op het juiste moment

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Oplossingen voor thuisbeademing


Ventilatoren van Philips voor thuisbeademing zijn ontworpen voor behandeling van ademhalingsaandoeningen met invasieve en niet-invasieve therapie en bieden eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor thuis. Onze beademingsapparaten voor thuis zijn vanzelfsprekend gebouwd met de vertrouwde technologie van Philips en hebben gebruikersvriendelijke interfaces die de bediening voor patiënt en zorgverlener makkelijker maken. In combinatie met Care Orchestrator of Care Orchestrator Essence bieden onze oplossingen nuttige inzichten voor zorgteams zodat artsen en thuiszorgverleners hun zorg vanuit het ziekenhuis in de thuisomgeving kunnen bieden.

Beademingszorg in het ziekenhuis

Patiënten die op afdelingen voor acute zorg worden beademd, zijn bij elke ademteug van u afhankelijk. U moet dan kunnen vertrouwen op geavanceerde, veelzijdige en gebruiksvriendelijke beademingsapparaten voor een snelle beoordeling van en reactie op veranderingen in de toestand van elke patiënt. De oplossingen van Philips voor beademingszorg in ziekenhuizen helpen u continu te evalueren hoe elke patiënt reageert op de behandeling. Op basis daarvan kunt u snelle, soepele overgangen initiëren die patiënten helpen sneller zelf te gaan ademen.

NIV succesvol toepassen


NIV wordt steeds meer een integraal onderdeel bij de behandeling van respiratoire insufficiëntie.

Leer meer over high-flow zuurstoftherapie, niet-invasieve beademing en invasieve mechanische beademing.

Artikel over NIV
Pictogram van synchronie

Geavanceerde synchronie tussen patiënt en ventilator

 

Auto-Trak-technologie is ontwikkeld als antwoord op de specifieke uitdagingen van niet-invasieve beademing. Auto-Trak zorgt voor automatisch aanpasbare lekcompensatie, het starten van de inspiratie en de overgang naar expiratie, en biedt hiermee optimale synchronie met het oog op dynamische lekkage en verandering in de beademingsbehoefte van de patiënt. Uit onderzoek bleek dat Auto-Trak van Philips het hoogste niveau in synchronie tussen patiënt en beademing leverde,1 een kenmerk dat direct gekoppeld kon worden aan een verbeterde patiëntervaring.

Ventilatoren gemakkelijker in gebruik

Workflow stroomlijnen voor snellere levering van zorg

Ventilatoren van Philips zijn ontworpen om eenvoudig in het gebruik en onderhoudsvriendelijk te zijn. Dankzij de intuïtieve grafische gebruikersinterfaces en menu's kan de ventilator eenvoudig worden ingesteld en wordt productiviteit verhoogd. Geavanceerde, geautomatiseerde functies, zoals automatische kalibratie van maskers, kunnen tijd besparen en dankzij de geïntegreerde bewaking weet u meteen wanneer de toestand van de patiënt verandert. Al deze geavanceerde kenmerken dragen bij aan een betere workflow.

Patiënten helpen bij de overgang naar huis

Patiënten die in het ziekenhuis informatie krijgen over aandoening, kunnen hun overgang naar huis vergemakkelijken als ze met de Trilogy Evo leren omgaan terwijl ze nog in het ziekenhuis zijn.

Beademingsmaskers voor ziekenhuizen - flexibiliteit en gemak, voor u en uw patiënten

 

De duur van de behandeling, het type beademingsapparaat, veiligheidsvoorzieningen en de gezichtskenmerken van de patiënt zijn allemaal factoren die meespelen bij het selecteren van een masker. De beademingsmaskers en patiëntinterfaces van Philips bieden diverse opties waarmee u snelle overgangen met minimale huidirritatie kunt realiseren.

Toebehoren

Verbruiksartikelen en benodigdheden
 

Onze medische producten ondersteunen uw initiatieven om mensen te beschermen tegen ziekenhuisinfecties, zoals onze DEP met expiratiepoort en -filter, die is ontworpen om artsen en verpleegkundigen te beschermen tegen bacteriën en virussen.

Gerelateerde oplossingen

 • Sleep and Respiratory Care

  Sleep and Respiratory Care

  Meer
 • Patient Monitoring

  Patient Monitoring

  Meer
 • Ventilation

  Ventilation

  Meer
Pictogram van serviceoplossingen

Hebt u serviceoplossingen nodig die voor u op maat zijn gemaakt?

Pictogram van educatie

Bent u op zoek naar klinische training en opleiding?

Oplossingen voor thuisbeademing


Ventilatoren van Philips voor thuisbeademing zijn ontworpen voor behandeling van ademhalingsaandoeningen met invasieve en niet-invasieve therapie en bieden eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor thuis. Onze thuisbeademingsapparaten zijn vanzelfsprekend gebouwd met de vertrouwde technologie van Philips en hebben gebruikersvriendelijke interfaces die de bediening voor patiënt en zorgverlener makkelijker maken. In combinatie met Care Orchestrator of Care Orchestrator Essence bieden onze oplossingen nuttige inzichten voor zorgteams zodat artsen en thuiszorgverleners hun zorg vanuit het ziekenhuis in de thuisomgeving kunnen bieden.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.