Zet de patiënt centraal, ondersteun uw huisarts

Philips VitalHealth voor eerstelijnszorg

Philips VitalHealth voor eerstelijnszorg

 

Nederland verwacht de komende tijd veel van de eerstelijnszorg. Onze zorgvraag groeit en wordt steeds complexer. We worden ouder en krijgen meer chronische aandoeningen. Dat zet het zorgbudget enorm onder druk. De eerstelijn kan voorkomen dat zorgkosten de pan uit rijzen, door ervoor te zorgen dat deze zorg niet in onze dure tweedelijnszorg beland. Cijfers liegen niet er niet om: meer dan 90% van de zorgvragen wordt in de eerstelijn behandeld voor slechts 4% van het totale zorgbudget15. Dat laat zien hoe belangrijk de eerstelijn is. Philips VitalHealth maakt zich sterk voor de eerstelijn door zorggroepen en huisartsen te ondersteunen met oplossingen die helpen bij de samenwerking met ketenpartners en het mogelijk maken van zelfmanagement door patiënten.

Organiseer zorg rondom de patiënt

Bij steeds meer zorggebruikers maar vooral bij chronisch zieken en co-morbiditeit zijn meerdere zorgverleners in beeld. Zij moeten zich organiseren rondom de patiënt. Dat is niet makkelijk in ons gefragmenteerde zorglandschap, waarbij iedere organisatie zijn eigen processen en infrastructuur heeft. Ook zijn mensen met een chronische ziekte de grootgebruikers van onze zorg. Onderzoek van Nivel wijst uit dat een groot deel van de chronische zieken meerdere keren per jaar contact heeft met hun huisarts1. Dat staat in schril contrast met de rest van de bevolking. Daarvan brengt slechts driekwart jaarlijks een bezoek aan hun huisarts. Logischerwijs liggen de kansen bij het organiseren van deze zorg: goede samenwerking en communicatie in de keten en patiënten die zelf in staat zijn om hun gezondheid te managen.

 

Geïntegreerde zorg is de volgende stap

Netwerkzorg, zorgcoördinatie en zelfmanagement voor eerstelijnszorg. Geïntegreerde zorg is de volgende stap.

Voordelen van Engage 

Ketenpartners kunnen communiceren en samenwerken in de regio, op een centrale plek binnen het systeem.
Ontworpen voor makkelijk en praktisch gebruiken en om uw zorgverleners tijd te besparen.
Ondersteunt vastlegging en registratie.
Mogelijkheid om in het HIS te blijven werken dankzij de KIS-koppeling.
Mogelijkheid voor maatwerk aan de hand van uw eisen en wensen.

Meer weten over Coordinate? 

Meer weten over Coordinate?

Snelle start, zonder zorgen

Philips VitalHealth is meer dan alleen een softwareleverancier. Bij ons bent u verzekerd van ondersteuning bij implementatie van begin tot eind. Tegelijkertijd staan onze accountmanagers graag voor u klaar en wordt onze supportafdeling met een negen gewaardeerd door onze klanten. Wij willen niet alleen verantwoordelijk zijn voor uw vraag van vandaag, maar denken ook strategisch mee met uw vragen voor de toekomst.

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht
*

Contact details

*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.