Hoe digitalisering de anatomische pathologie transformeert bij Medipath in het Verenigd Koninkrijk

Klantverhaal ∙ Door Philips ∙ In samenwerking met Medipad ∙ jul 10, 2023 ∙ Leestijd 3 min

Customer story

Radiology

Digital pathology

Medipath, een particuliere groep pathologielaboratoria met meerdere locaties, heeft gekozen voor de digitale pathologieoplossing van Philips (Digital Pathology Solution - IntelliSite), die eenvoudig kan worden geïntegreerd in hun werkzaamheden - wat de efficiëntie ten goede komt en de tijd tot de diagnose verkort.

Klantverhaal kort samengevat

  • Medipath maakt gebruik van de digitale pathologieoplossing van Philips voor de digitale transformatie van hun pathologieservices om zorginstellingen een hoog serviceniveau te bieden
  • De digitale transformatie helpt het zorgtraject verbeteren voor patiënten in heel Frankrijk
  • Samenwerking met Philips is de sleutel tot succes bij deze digitalisering

Philips Medipath

Volledige transformatie van het zorgtraject

Medipath, het grootste netwerk van pathologische laboratoria in Frankrijk, heeft 28 geografische locaties en 11 technische platforms en wordt beheerd door meer dan 100 aangesloten pathologen. Met het besef dat de toekomst ligt in geavanceerde digitale pathologie voor efficiëntie en betere patiëntenzorg, koos Medipath voor een oplossing van Philips. Deze kon eenvoudig geïntegreerd worden zonder dat er extra interne vaardigheden nodig waren en met de vereiste standaardisatie van beeldkwaliteit.

"Digitale scanners maken het proces van het vastleggen van beelden sneller, waardoor het analyseren en lezen soepeler verloopt. De technieken die nodig zijn voor de diagnose (zelfs voor de meest gespecialiseerde diagnose) kunnen worden gedigitaliseerd, wat het zorgtraject optimaliseert. Ze hebben ontdekt dat het eenvoudig is om beelden te delen met experts, wat leidt tot snellere reactietijden en betere zorg. Het krachtige AI-algoritme heeft aangetoond dat het zo dicht mogelijk bij de waarheid kan komen, zoals geverifieerd door verschillende experts*. Dit betekent dat patiënten, waar ze zich ook in het land bevinden, binnen enkele dagen een uitstekende diagnose kunnen krijgen, wat resulteert in hoogwaardige zorg."

"We hebben geprofiteerd van de internationale ervaring van Philips op het gebied van netwerkarchitectuur. En hun support voldeed aan onze verwachtingen. Het integreren van deze innovaties in onze processen was vergelijkbaar met plug-and-play."

Stéphane Rossat

Director Innovation, Scientific and Project Management bij Medipath

"Het team ziet Medipath als een echte speler in de digitale transformatie van pathologie dankzij de aanschaf van de nieuwste generatie digitale pathologiescanners van Philips SG300 op meerdere locaties. Hierdoor kunnen de partnerinstellingen van Medipath profiteren van de voordelen van geavanceerde technologie en lokale diagnostische expertise, wat de reputatie van deze instellingen in de patiëntenzorg verbetert."

Stéphane Rossat

Director Innovation, Scientific and Project Management bij Medipath

Meld u aan voor onze e-mailupdates

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Disclaimer:
 

Resultaten zijn specifiek van toepassing op de instelling waar ze zijn behaald en weerspiegelen mogelijk niet de haalbare resultaten bij andere instellingen. De gepresenteerde informatie vertegenwoordigt de standpunten van de instelling en de sprekende artsen, niet de standpunten van Philips.


* Het gebruik van het specifieke AI-algoritme is door de klant zelf gevalideerd. Resultaten zijn specifiek van toepassing op de instelling waar ze zijn behaald en weerspiegelen mogelijk niet de haalbare resultaten bij andere instellingen.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.