Beyond Track & Trace
performance flow

PerformanceFlow

Realtime inzicht in de dagelijkse ziekenhuisactiviteiten

Wil je meer te weten komen over hoe operationele inefficiënties leiden tot slechte kwaliteit en stijgende kosten en hoe je hier verandering in kan brengen? Download onze Asset Management whitepaper.

De dagelijkse ziekenhuisactiviteiten moeten kostenefficiënte, hoogwaardige zorgverlening ondersteunen. De verschillende prioriteiten op het gebied van resources, workflow en capaciteit moeten daarvoor in balans zijn. Het groeiende aantal mobiele apparaten en patiënten, langere zoektijden, het ontbreken van transparante gebruiksgegevens en versnipperde processen belemmeren een soepele patiëntenstroom.

 

Philips PerformanceFlow biedt een oplossing voor deze uitdagingen door praktische, realtime ondersteuning bij besluitvorming te bieden die verder gaat dan het simpelweg traceren van mobiele apparaten in uw ziekenhuis. Realtime locatiedata (RTLS) wordt gecombineerd met bestaande IT-databronnen om vervolgens omgezet te worden in visuele inzichten in uw workflows. Dit biedt nieuwe perspectieven voor optimalisatiemogelijkheden.*

 

* PerformanceFlow is beschikbaar in Nederland en andere geselecteerde markten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Video PerformanceFlow
Dashboard PerformanceFlow

Verhoog het gebruik van mobiele apparaten

IT-complexiteit

Verminder de IT-complexiteit

Geldpictogram

Verlaag de inkoopkosten

Kunstmatige intelligentie

Creëer voorspellende mogelijkheden met AI

Hier bij OLVG verifiëren we nieuwe investeringen in mobiele apparatuur op basis van nauwkeurige gebruiksanalyses van Philips. Zo hebben we geïdentificeerd dat we tot 1 miljoen euro konden besparen in vergelijking met de tijd waarin we niet over deze uitgebreide data beschikten."

Ziekenhuis OLVG, Amsterdam

PerformanceFlow voorziet in uw individuele behoeften

Beheer Performanceflow

Up-to-date, op data gebaseerde besluitvorming

 

Gestandaardiseerde rapporten van verschillende afdelingen in combinatie met consultancydiensten helpen de interne kostentoewijzing en investeringen in mobiele apparatuur transparant te maken.

IT PerformanceFlow

Minder complexe IT

 

Het open softwareplatform is schaalbaar, voegt realtime locatiedata samen met informatie uit uw bestaande IT-infrastructuur en integreert verschillende databronnen in één systeem.

Medtech PerformanceFlow

Voorspellende, op realtime data gebaseerde ondersteuning

 

De oplossing biedt inzicht in het gebruik van mobiele apparaten en geeft u een transparant overzicht van apparatuur die onderhoud nodig heeft. Dit is onafhankelijk van de leverancierskeuze.

Verpleegkundige patiënt PerformanceFlow

Efficiënte processen en meer tijd met uw patiënten

 

De intuïtieve dashboards helpen u op een proactieve manier de zoektijd naar mobiele apparaten in het ziekenhuis te minimaliseren en beschikbare apparatuur in uw nabije omgeving te lokaliseren en waar nodig te reserveren.

Meer informatie over PerformanceFlow

Volg een virtuele rondleiding door onze dashboards of een persoonlijke rondleiding samen met ons in ons ziekenhuislaboratorium in Eindhoven, of ervaar de oplossing in een echte klantomgeving!

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

Contact details

*
*
*
*

Bedrijfsgegevens

*
*
*

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.