Radiolgie diagnose

De juiste test op het juiste moment voor meer vertrouwen in diagnoses

Het is altijd uw doelstelling geweest diagnoses met vertrouwen te kunnen stellen. Met de huidige op waarde gebaseerde vergoedingsstructuren en de behoefte aan betere klinische resultaten wordt dit meer en meer noodzakelijk. Elke stap in het diagnostische proces moet hieraan voldoen en hoogwaardige, bruikbare resultaten opleveren. Om u hierbij te helpen, bieden wij:

 

  • Een probleemloze portal naar alle relevante gegevens, zodat u op het juiste moment toegang heeft tot de gegevens die u nodig heeft.
  • Hulpmiddelen om samen te werken met uw netwerk van verwijzers en het proces van het bepalen van de juiste beeldvormingsmodaliteit en het juiste protocol te vereenvoudigen.
  • Geïntegreerde softwareplatforms met leesruimten voor eenvoudige raadpleging en geavanceerde visualisatieplatforms waarop u beelden kunt weergeven van meerdere modaliteiten in het hele zorgcontinuüm.
  • Geavanceerde beeldvormingssystemen waarmee u in korte tijd een meer trefzekere diagnose kunt stellen dankzij het buitengewone contrast van weke delen.
  • Netwerken met collega's en permanente scholing om u te helpen uw vaardigheden te verfijnen en de nieuwste technieken aan te leren.

 

Ontdek hoe u met onze radiologieoplossingen efficiënt en met vertrouwen klinische diagnoses kunt stellen.

"Met behulp van de geavanceerde beeldvormingstechnieken van Philips, zoals 3D, MIP en MPR, kunnen we eenvoudig beelden verkrijgen en deze bewerken om onze diagnoses te verfijnen. We krijgen een beter beeld van de omvang van de aandoening en kunnen de arts beter informeren over wat er aan de hand is."

 

Dr. D’Arcy Little
MD, CCFP, FRCP, radioloog, Orillia Soldiers’ Memorial Hospital, Orillia, Ontario, VS

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Zorg begint bij het systeem  

Giving information to referring physicians is much easier than it used to be

"Informatie verstrekken aan verwijzende artsen is veel gemakkelijker dan vroeger…"

 

 

Ontdek hoe Hennepin County Medical Center (HCMC) gebruikmaakt van PACS om radiologen voor te bereiden op hun veranderende rol in de nieuwe economie van de gezondheidszorg.

Quality of care

CIO Bert Reese vertelt hoe de gegevens die worden verkregen tijdens ambulancevervoer van het huis van de patiënt naar het ziekenhuis, worden geïntegreerd met zijn IDN om de kwaliteit van de zorgverlening te verbeteren.

Lees hoe bedrijfsbrede integratie van informatica artsen kan helpen de zorg voor de patiënten te verbeteren en tegelijkertijd de workflow te vereenvoudigen.

 

PDF downloaden

Lees hoe de uitdagingen bij het maken van verbinding tussen het PACS, het RIS en het EPD werden opgelost met één ziekenhuisnetwerk.

 

PDF downloaden

De weg naar vertrouwen in diagnoses

Informatiebronnen

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit the Philips USA website.

Ik begrijp het

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.