Het realiseren van de Triple Aim via telezorg

De drievoudige doelstelling Triple AIM verwezenlijken  via telezorg

"We zijn meer dan ooit overtuigd van het vermogen van telezorg om de toegang tot zorg voor patiënten te vereenvoudigen, resultaten te verbeteren en de kosten te verlagen."

 

Lynn Britton
Voorzitter en CEO
Mercy, St. Louis, Missouri, VS

De dagen liggen achter ons dat het voor het financiële welbevinden van een gezondheidsorganisatie voldoende was om bedden te vullen, extra diensten aan te bieden en zich uitsluitend te richten op de zorg binnen de muren van het ziekenhuis. De huidige marktdynamiek en hervormingen in de betaalstructuur vragen om een geheel andere benadering van zorgmanagement. In het tijdperk van de Triple Aim bepalen de mogelijkheden tot verbetering van de manier waarop patiënten zorg ervaren, de gezondheid van de patiëntpopulatie en lagere kosten pro capita, wie in deze nieuwe omgeving gaat slagen.

Geconfronteerd met de doelstelling van een organisatie in de gezondheidszorg om te transformeren tot een organisatie die in staat is zich op alle drie de gebieden continu te verbeteren, moet er worden bepaald wat de beste benadering is om op een evenwichtige manier deze Triple Aim te starten en vol te houden. Meer en meer aanbieders slagen erin een bedrijfsmodel te implementeren waarvan telezorg onderdeel uitmaakt. Daardoor kan de zorg worden gecoördineerd en de bezettingsgraad van bedrijfsmiddelen binnen het hele zorgcontinuüm worden verbeterd. 

 

Telezorg voor organisaties zorgt voor betere resultaten, lagere kosten en voor een bredere toegang tot betaalbare, hoogwaardige zorg voor patiëntpopulaties in ziekenhuizen en thuis.

 

Lees hoe onze telezorgprogramma's u kunnen helpen een echte Triple Aim-organisatie te worden.

*

Contactinformatie

* Dit veld is verplicht

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Door uw reden voor contact op te geven, kunnen wij u beter van dienst zijn.

We work with partners and distributors who may contact you about this Philips product on our behalf.

*
*

Final CEE consent

Verschuiven naar preventieve, samenwerkende, value-based care

Improving outcomes, lowering costsand enhancing efficiencies fromhospital to home

Resultaten verbeteren, kosten verlagen en een betere efficiëntie van ziekenhuis tot thuiszorg

telehealth

De drievoudige doelstellingen van Triple Aim bereiken

Informatiebronnen


Video's

6 McCain J . Access to quality and affordable health care for every American. N Engl J Med . 2008 ; 359 ( 15 ): 1537 - 1541 .

7 Clark et al. Telemonitoring or structured telephone support programmes for patients with chronic heart failure: systematic review and meta-analysis. BMJ. 2007 Apr 10;334:942.

8 Remote ICU Management Improves Outcomes in Patients with Cardiopulmonary Arrest. Shaffer et al. Crit Care Med. 2005;33(12):A5.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.