Kinderen met een hazenlip weer laten lachen

 

Miljoenen kinderen in ontwikkelingslanden lijden aan een niet-behandeld gespleten verhemelte (hazenlip). Het operatief verhelpen van een hazenlip is echter relatief simpel, en de transformatie is direct zichtbaar. Door het duurzame model van Smile Train te ondersteunen, bieden we training en financiële hulp aan lokale medische professionals die levensveranderende operaties verrichten en veelomvattende hazenlipzorg bieden in hun eigen gemeenschappen, 365 dagen per jaar. Dit jaar geven we 200 kinderen een reden om te lachen.

Help ons de goede doelen te steunen die jij belangrijk vindt

Philips Foundation logo
SmileTrain logo
Jhoanna voor en na

"Bedankt voor alles – vroeger werd ik gepest en wilde niemand met me spelen maar nu zeggen mijn zus en vrienden dat ik mooi ben, van binnen en van buiten."

 

Jhoanna, een voormalige patiënt van Smile Train

Philips Foundation logo

Help ons de goede doelen te steunen die jij belangrijk vindt


Met de Philips Foundation maken we een wezenlijk verschil in het dagelijks leven van mensen, overal ter wereld. Maar de grootste impact maken we door samen te werken. Daarom vragen we je om een voorkeur aan te geven, zodat we weten met welke voorrang we onze middelen moeten aanwenden. Op basis van de voorkeursstemmen beslissen we hoe een deel van onze steun aan goede doelen in 2020 wordt ingezet.

Kies het goede doel voor 2020:

Doe mee en ontvang 10% korting in de Philips webshop.

Sluit je nu aan bij het Better Me, Better World-initiatief van Philips en help ons te bepalen welke goede doelen we in 2020 steunen en kies er hieronder voor om nieuws en aanbiedingen van Philips te ontvangen.

*
*

Philips respecteert en hecht veel waarde aan jouw privacy. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

You are about to visit a Philips global content page

Continue
Terug naar boven

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.