Kies het juiste scherm


Visualiseer het in uw ruimte.

 

Bekijk hoe uw persoonlijke Philips Professional Display Solutions-opstelling eruit zal zien met de Augmented Reality Configurator. De gebruiksvriendelijke ARc-app werkt op elk mobiel apparaat en biedt een nauwkeurige visualisatie van afzonderlijke signage-schermen en videowandinstallaties.

Plaats elk scherm


Met de ARc-app kunt u met behulp van de camera op uw smart-apparaat zien hoe elk display van Philips zal staan. De app meet nauwkeurig de muur van uw ruimte – daarna kunt u displays plaatsen en deze vanuit verschillende hoeken bekijken.

Kies het juiste formaat


Weet u niet zeker of u een 75 inch of een 86 inch beeldscherm nodig hebt voor uw lobby? De ARc-app geeft een realistische weergave van individuele of meerdere schermen. U kunt tussen modellen en formaten wisselen totdat u het juiste formaat gevonden hebt.

arc-video

Gebruiksvriendelijk


Klaar om uw videowall opnieuw in te richten? De ARc-app is eenvoudig en intuïtief in gebruik en werkt met de meeste smart-apparaten die beschikken over een camera. Download de ARc-app in de Google Play Store en de App Store.

 

Download de app op een mobiel apparaat

You are about to visit a Philips global content page

Continue
Terug naar boven

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.